vrijdag 27 oktober 2017

Dubbelzijdige grillplaat

Dubbelzijdige grillplaat

Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk wat de beste bakplaten zijn voor jouw huis. Vandaag bestel morgen in huis. Let op: Je krijgt dus dubbelzijdige grillplaat en niet zoals te zien is het op afbeelding.


Omgedraaid is de grillplaat als bakplaat te gebruiken. Gebruik de plaat voor het bakken en grillen van bijvoorbeeld vis, pannenkoeken en steaks. Hierdoor is de plaat direct klaar voor gebruik. Door gebruik ontstaat een natuurlijk anti-aanbakeffect. Lodge Logic dubbelzijdige grillplaat.


Gietijzer zorgt voor een optimale warmtegeleiding en -spreiding. Een essentieel onderdeel van de gezonde keuken! Hij is aan beide kanten te gebruiken.


Aan de ene kant bevinden zich ribbels en aan de andere kant is het glad. De ene kant kan je gebruiken voor het grillen van een lekker stuk vlees en de andere kant kan je gebruiken als vlakke bakplaat voor bijvoorbeeld bacon. De plaat heeft namelijk twee zijden, een gladde zijde en een grillzijde. Dubbelzijdige grillplaat van Lodge. De belangrijkste functie is uiteraard de grill waarmee je vlees en groenten kunt grillen.


Zo krijgen je gerechten een lekker gegrild smaakje en kun je vetvrij bakken. Met de dubbelzijdige grill van Le Creuset heb je twee grills in één. De plaat is gemaakt van geëmailleerd gietzijer en is zeer duurzaam.


Deze grillplaat is ideaal voor het bakken van vlees, vis en groente, maar ook. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment bakplaten. Deze dubbelzijdige , gietijzeren grillplaat van Vogue is een zware grillplaat gemaakt van zeer sterk gietijzer. Door de gietijzeren plaat te behandelen krijgt de plaat een anti-aanbaklaag en worden smaken beter vastgehouden.


Deze dikke, dubbelzijdige gietijzeren grillpan van Garcima SL is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden op een gaspit. Van biefstuk en kipfilet tot tomaten en mais. De gladde en geribbelde vlakken voegen nog meer veelzijdigheid aan uw paellaset toe. Hoe werkt de Cook It grillplaat ? U zet de Cook It aan, binnen seconden is hij klaar voor gebruik.


Dubbelzijdige grillplaat

U voegt de ingrediënten toe en voor de gerechten die aan zijden gegaard moeten worden, keert u de Cook It tussentijds om voor een gelijkmatige garing. Dankzij de antiaanbaklaag is de bakplaat na gebruik eenvoudig schoon te maken. Kies uit producten vanaf € 295.


Aan de twee korte einden zit een handgreep die uit een stuk met de plaat zelf bestaat. Gebruik de grillplaat voor het bakken of grillen van groenten, vlees of andere etenswaren. Vogue dubbelzijdige gietijzeren grillplaat kopen op Buffetnet tegen een vaste lage prijs. Online kopen voor de beste prijs?


Dubbelzijdige grillplaat

De Kamado Joe Halfronde tweezijdige grillplaat is omkeerbaar en heeft een geribbelde en een vlakke kant. Vanaf euro gratis verzending, snel in huis! Deze gietijzeren bak- en grillplaat van lodge is dubbelzijdig.


Grillplaten koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts