dinsdag 3 oktober 2017

Moderne houtkachel

Vergelijk alle online deals makkelijk en snel op beslist. Zoek naar hout kachel op de nieuwe KensaQ. Wanneer u een moderne houtkachel zoekt, zit u hier goed. Ons volledig assortiment kunt u via deze link bekijken.


Elke houtkachel in ons assortiment en showroom (meer dan 1modellen) heeft een hoog rendement en is geschikt voor de meeste huiskamer. In ons grote assortiment kun je altijd vinden van bij jou past.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne , design, speksteen of ouderwetse kachel. Voorbeelden van moderne houtkachels. De kachel is uitgevoerd in zwart staal. En tot slot houtkachel XENA. Dit model is niet alleen modern om te zien, maar beschikt ook over moderne verwarmingstechnologie.


Daarnaast zorgt de glazen deur voor een chique uitstraling. Een kleine houtkachel zoals Peak S voor uw keuken, een performante SAEY voor uw eetplaats, een stijlvolle Gustav voor uw leefruimte, … de opties zijn legio. Een SAEY houtkachel kopen loont: Onze hoogrendement houtkachels voldoen daarnaast aan de Europese normen en beschikken over een ecolabel.

Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Welke woonstijl bij een moderne houtkachel ? Het voordeel van een moderne houtkachel is dat je hem tegenwoordig helemaal aan kan laten passen aan jouw smaak en andere wensen. Waar voorheen functionaliteit het allerbelangrijkste was, hoef je nu niet meer in te leveren op design.


Er zijn nu ook houtkachels in moderne uitvoeringen. De Lodge is een moderne houtkachel in een nostalgisch jasje. De dubbele deur geeft deze robuuste kachel een authentieke uitstraling. Onze tuinkachels zijn voorzien van schoorsteen, waardoor u de houtkachel ook in uw tuinhuis kunt plaatsen.


Een speksteenkachel is namelijk een houtkachel met een spekstenen (natuursteensoort) bekleding. Houtkachel , tuinoven of kachel voor uw tuinhuis. Een plek waar je volkomen tot rust kan komen. Door het rustgevende vlammenspel wordt een huis je thuis.


Om optimaal te genieten van je houtkachel is het van belang met schoon en droog hout te stoken. Een bijpassend beeld is dan ook vaak de open haard. Gelukkig voor jou is de markt van houthaarden en houtkachels niet in het verleden blijven hangen. Onze houtkachels zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen volgens de laatste designtrends. DRU heeft dan ook voor ieder interieur een zeer aantrekkelijk assortiment houtkachels.


Lotus houtkachel Mspeksteen De Lotus M-serie combineert het best van de speksteenkachel met dat van de houtkachel.

Het hoge gewicht en de bijzondere constructie combineren het vermogen van de speksteenkachel om warmte op te slaan en langzaam af te geven met de rustige en gecontroleerde verbranding en de snelle warmteverdeling van de houtkachel. Door de zijruiten heeft u prima zicht op het branden van het houtvuur. Hierdoor ontstaat convectie warmte.


De houtkachel is opgebouwd uit dubbelwandig 5mm dik plaatstaal. Samen rondom het houtvuur zitten is met de vrijstaande houtkachel nog meer mogelijk. Je zit namelijk letterlijk met z’n allen rond het vuur. Vrijstaande houtkachels kunnen overal in uw kamer geplaatst worden en staan los van de muur.


Hierdoor wordt het rendement verhoogd en heeft de warmte heeft een vrije uitstraling. De moderne inbouw houtkachel heeft een draaideur of liftdeur. Voordeel van een liftdeur is de strakke afwerking met optimaal zicht op het vuur. Het vuur krijgt hierbij de aandacht die het verdient. Een inbouw houtkachel met draaideur heeft wat meer ruimte nodig wanneer u hout wilt bijvullen.


Moderne inbouw houtkachel met draaideur of liftdeur. U weet niet wat u precies nodig heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts