maandag 23 oktober 2017

Getinte folie voor autoruiten

Snel zoeken via Onderdelenzoeker. Zoek eenvoudig via kenteken! Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Expert Onderzoeken, Waarvan Zonder Fictieve Profielen of Chatoperators!


De combinatie van professionele montage en de kwaliteit van de autoruitfolie zorgt voor een superieur eindresultaat met een lange levensduur.

Daarom krijgt u jaar garantie op het loslaten, schilferen en scheuren van de folie. Gelukkig zijn de meeste autobezitters zo verstandig geen coatings, folies of iets dergelijks op hun autoruiten te plakken. Daarvoor hebben zij een apparaat dat de lichtdoorlatendheid van autoruiten meet: de tintman (zie de tekst in het blauw blok). Veel mensen vinden het prettig om hun autoramen te blinderen.


Het blinderen van auto ramen heeft namelijk zo zijn voordelen. Zo heb je met geblindeerde autoruiten veel minder last van de zon en dus ook van warmte. En tevens zorgen getinte ramen voor wat meer privacy in je auto.

Getinte autoruiten : Naast het leveren en plaatsen van alle soorten glasfolie voor bedrijven en particulieren, kunt u bij ons nu ook terecht voor het tinten van autoruiten. De donker getinte raamfolie zorgt voor een architectonische uitstraling van uw ramen en verminderd het zicht naar binnen, zonder deze te blokkeren zoals de reflecterende folie. Dankzij deze zonwerende raamfolie krijgt uw woning een andere uitstraling, wat niet gebeurt met de twee andere neutraal getinte raamfolies. Bij Luna Glass Tinting bent u aan het goede adres voor het tinten en blinderen van uw autoramen.


Tevens voorzien we altijd in betrouwbaar advies op maat! De autoruitfolie behoudt haar kleur, schilfert niet en biedt voor procent uv-bescherming – ongeacht of u lichte of donkere folie kiest. Getint raamfolie zoals zonwerend folie kan ook zorgen voor minder warmte in de auto. Het kan uw autorit, zeker als u geen airco heeft, in de zomer een stuk comfortabeler maken. Anti-inbraak folie Naast zonwerend folie kunt u ook kiezen voor anti-inbraakfolie, ook wel veiligheidsfolie genoemd.


Je ramen tinten met folie betekent dat je tintfolie of raamfolie aanbrengt op diverse ruiten van je auto. Vaak zie je dat de achterruit en de zijruiten achter en soms ook voor worden getint. Dit zorgt voor een stoere uitstraling én heeft praktisch nut.


AUTORUITEN BLINDEREN KOSTEN. Voor het tinten van uw autoruiten werken wij met set- en stukprijzen. Het maakt hierbij niet uit voor welk tintpercentage u kiest.


Wilt u meer informatie over de tarieven?

De kosten voor het tinten van autoruiten zijn afhankelijk van het merk en type auto. Daardoor is het onmogelijk om hier een vaste prijs te noemen, maar een vrijblijvende prijsopgave voor uw auto kunnen wij binnen uur geven. De Ramentinter levert kwalitatief hoogwaardige autoraamfolie voor elke gewenste type auto. Voor het blinderen of tinten van uw autoruiten bent u bij Expertint aan het juiste adres. Al onze getinte folies hebben een lagere lichtdoorlatendheid en voldoen dus niet aan deze regelgeving.


De achterste zijruiten en het achterraam mag wel met donker getint autofolie beplakt worden, mits de auto over zijspiegels beschikt. Op ten duur zorgt UV-straling voor het verkleuren van je interieur. Laat je autoruiten blinderen en vergroot de privacy in je auto met privacy glas.


Het tinten van autoramen is een precisie vakwerk. Alleen als de folie op de juiste manier en precisie door de Blindeer Koning word aangebracht kunnen wij je de levensduur garanderen. Bovendien blokkeren de folies bijna alle UVA- en UVB-straling, de belangrijkste oorzaak van vervagen en huidschade.


De folies hebben een krasbestendige laag en verschillende licht getinte verduisteringsniveaus, maar ook een heldere optie. Voordat ik contact opneem of offerte aanvraag zou ik graag jullie willen vragen wat jullie ervaring is met bovenstaande vragen en wat jullie ervaring is met climax design of heb je een ander goed adres voor het tinten van autoruiten. Ik hoop op jullie reactie, want getinte ramen vind ik toch belangrijk wil graag dat deze in keer goed gedaan wordt. Aangezien veel auto’s al getint warmtewerend glas hebben, waarmee ze al een eind in de richting van die komen, valt met het aanbrengen van extra folie maar weinig winst te behalen.


Rijksdienst voor het Wegverkeer-keuring. Voor het zover is zullen we u eerst wat meer vertellen over autoraamfolie, wat het is en hoe wij er mee omgaan. Lees dus snel verder en raak ook overtuigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts