vrijdag 13 oktober 2017

Sleutelkluisjes voor buiten

Sleutelkluis: Veiligheid voor sleutels. Zoekt u verrijdebare opslagruimte? Kies voor onze ladeblokken. Het veiligste sleutelkluisje met cijfercombinatie! Bestel met Hoge Kortingen!

Vóór 23:59u besteld = morgen thuis. Een sleutelkluis voor buiten kan aan de gevel worden geplaatst en is bestendig tegen weersinvloeden. Het sleutelkastje met codeslot aan de buitenmuur zorgt voor gemakkelijk beheer van sleutels en wordt veel gebruikt in de thuiszorg.


Om dit te voorkomen raden wij aan om voor een sleutelkluis met een politiekeurmerk te kiezen. De sleutelkluisjes die het politiekeurmerk veilig wonen dragen zijn uitgebreid getest en hebben de test doorstaan. De SKG gecertificeerde sleutelkluizen bieden bescherming tegen licht gereedschap. De meest populaire zijn de MasterLock sleutelkluisjes met codeslot.


Deze sleutelkluisjes kunnen buiten op de gevel worden gemonteerd en zijn bestendig tegen weersinvloeden dankzij het mechanische codeslot.

Als inbrekers de sleutelkluis van de muur kunnen trekken en op een andere plaats openbreken, dan is de inbreker probleemloos in uw huis binnengedrongen. Dan is de sleutelkluis eerder een gevaar. De meeste sleutelkluizen zijn alleen geschikt voor binnentoepassingen. Door wisselende weersomstandigheden zijn er maar een beperkt aantal sleutelkluizen betrouwbaar voor buitengebruik. Deze vraag krijgen wij vaak van de thuiszorg instanties.


Hoe snel kun je een sleutelkluisje openen? Je kunt het zo veilig maken als je zelf wilt. De voordelen van een Rottner Tresor Keykeeper sleutelkluis voor buiten Geschikt voor uitgifte van enkele normale (huis)sleutels en sleutelhanger Weerbestendig en robuust, voor bevestiging buiten Mechanisch codeslot, gaat dus altijd open, ook zonder elektriciteit Laat je sleutels voortaan veilig en gemakkelijk achter voor schoonmaak en thuishulp. Voor garagebedrijven hebben we speciale sleutelkluizen welk ook inbraakwerend zijn met zowel ruimte voor 1of meer autosleutels als ruimte voor kentekenbewijzen.


Bij Hornbach worden sleutelkluisjes verkocht die buiten kunnen worden bevestigd om bijvoorbeeld de thuiszorg of andere hulpverleners binnen te laten. In dit artikel geef ik eerst aan waarom een sleutelkluis van de Hornbach voor buiten geen veilige keuze is. Na de aanschaf van een sleutelkastje met code is het verder van belang om het sleutelkluisje op de juiste manier buiten te monteren en te bevestigen. Het bevestigingsmateriaal wordt uiteraard meegeleverd.


In ieder geval is de keuze voor een sleutelkluis met code of sleutelkastje met code de beste keuze om een sleutel te bewaren. Alle sloten op voorraad voor u! Wilt u een sleutelkluisje kopen, kijk dan goed naar wat u precies nodig heeft.

Vaak worden sleutelkluisjes gebruikt voor de thuiszorg of andere hulpinstanties, zodat zij eenvoudig toegang kunnen krijgen tot de woning. Veilige sleutelkluisjes voor buiten Niet alle sleutelkluisjes zijn even veilig. Maar dat systeem gaat waarschijnlijk euro per maand kosten.


Ook voor andere gecertificeerde sleutelkluizen moet al snel 3euro of meer worden betaald. Te duur voor veel cliënten en Vérian zelf, stelt de zorgorganisatie. Zeker als sleutelkluizen beschikken over het Politiekeurmerk en professionele bevestigd zijn, is het voor inbrekers niet de gemakkelijkste weg om uw woning te betreden. Om het voor inbrekers extra lastig te maken via een sleutelkluis uw woning te betreden, kunt u de sleutelkluis uit het zicht plaatsen.


Door te klikken op de aanmeldknop ga je akkoord met de privacy voorwaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts