maandag 16 oktober 2017

Behang donker

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt.

Het behang is heel sterk, kleurvast en makkelijk aan te brengen. Maak dan gebruik van onze stalenservice. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang. Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen.


Door over behang heen te schilderen bereikt u een snel en mooi resultaat en u kunt de ruimte echt de uitstraling geven die u graag wilt. Wilt u een andere kleur of is het oude behang vlekkerig geworden, dan is het overschilderen van uw behang met een nieuwe verflaag de goedkoopste oplossing. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur.

Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang. Je smeert de behanglijm direct op de muur, dus je hebt geen behangtafel nodig.


Dus is jouw slaap-, woon-, of werkkamer toe aan iets nieuws? Kies dan voor dit trendy behang. Bestel dan eerst één of meerdere staaltjes. Verschil tussen glasvlies, renovlies en vlies behang.


Vroeger was behang van papier gemaakt. Panthers behang donker van Studio Ditte. Stoere roofdieren zoals de panter, jaguar en tijger kijken je aan bij dit gave Studio Ditte behang. Op een donkere achtergrond schitteren deze prachtige dierenkoppen.


Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes.

Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Dit prachtige behang met een bloemstilleven in donker rood en zwart is gebaseerd op een afbeelding uit de collectie van het Rijksmuseum. Met dit behang haal je een stukje Rijksmuseum in huis en maak je van je wand een waar kunstwerk.


Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van dit meesterwerk! Afmetingen De afmetingen zijn 1. Maak een avontuurlijke ruimtereis naar het oneindige heelal met deze old school raketjes. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis.


Zo kan je die problemen al vermijden. Als het woord 'vlies' erin staat, dan is het behang opgebouwd uit meerdere lagen. Behangexpert verkoopt alle soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts