vrijdag 6 oktober 2017

Meubelreparatie amsterdam

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Door middel van een goede planning zijn we breed inzetbaar door het hele land. We combineren alle ritten en kunnen relatief goedkoop bij u langskomen voor een reparatie.


Ook als het snel moet, bijvoorbeeld bij transport schade, helpen wij u graag verder met meubelreparatie bij u aan huis.

Al ruim jaar heb ik ervaring als gediplomeerd restaurator van allerlei meubelen en houten objecten. Amsterdam en meubelrestauratie Amsterdam. Dit varieert van waardevolle antieke kabinetten tot keukentrapjes met emotionele waarde.


Hier leest u alles over wat er allemaal bij komt kijken om oude meubelen weer mooi te krijgen. Heb jij een kapotte rieten of rotan stoel in huis staan? Dat is het bedrijf: B van Deenen de Stoelenmatter, dat gevestigd zit in Nieuw-vennep.


Dit bedrijf heeft heel veel ervaring in het maken van deze materialen. Het repareren van uw stoel doen wij graag.

Het is namelijk vrijwel onvermijdelijk dat een stoel een keer kapot gaat. Een gebroken stoelpoot, een gebroken veer of. Voor een bankstel reparatie kunt u altijd bij ons terecht. Wij komen dagelijks tegen dat er een onderdeel van een zitbank gebroken of stuk is.


Onder meubel reparatie verstaan wij in ieder geval het herstellen tot nieuwstaat van uw meubels. Een ingedeukt kussen van uw bankstel, een loshangend deurtje in een dressoir, een defect slot in uw antieke kast. U zult verbaasd zijn hoe uw oude fauteuil, stoel of bank er weer zo goed als nieuw er uit kan zien.


Of wilt u direct een vrijblijvende prijsopgave. U hoeft er bij ons niet bang voor te zijn dat uw meubels tijdens het transport beschadigd raken, of dat ze kwijtraken. Weinig dingen zijn leuker dan een gezellig bedrijfsuitje of weekendje weg met familie of vrienden. Lees hier over de meest voordelige aanbieders van dit moment. Een meubelreparatie kunnen we op verschillende manieren uitvoeren.


In de meeste gevallen kan het gewoon bij u thuis waardoor u de meubels geen dag hoeft te missen. Het voordeel is dat u precies ziet wat er gebeurd met uw meubels en het is voordeliger doordat er geen transport nodig is. In bijna alle gevallen kunnen we de meubelreparatie aan huis uitvoeren. In die spaarzame gevallen dat dit niet mogelijk is nemen we de meubelen mee en leveren deze weer bij u af als ze klaar zijn.


U kunt bij ons terecht voor elke soort meubel reparatie die u maar kunt bedenken.

Specialisatie in ambachtelijk traplopers leggen. Naast onze collectie gerenommeerde stoffen ook. Reparatie en stoffering van zitmeubels, bankstel. Vakwerk, een vlotte service en een goede prijs vormen de basis van het succes van dit bedrijf.


Ik ontwerp en maak meubels en interieur op maat voor particulieren, bedrijven en ontwerpers. Een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Ariën Gehrels is een ervaren en gediplomeerd meubel- en woningstoffeerder (vakdiploma van Stichting Meubileringsbedrijven).


Beschadigingen zijn altijd ontsierend en lijken vaak moeilijk te repareren. En zelf met een tubetje vulmiddel een ligbad repareren, zonder lelijke plek achter te laten, is een lastige klus. Meubelreparatie -Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts