dinsdag 17 oktober 2017

Zwart wit kinderkamer

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak.

Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Bestel hier kinderkamers online. Ontdek ons ruime assortiment!


Steeds vaker zie je hippe babykamertjes voorbij komen compleet in zwart met wit. Trendy en helemaal van nu. De kleuren voor de zwart met witte babykamer zijn natuurlijk erg gemakkelijk te bepalen, wit en zwart.

Schitterende hanglamp van Little Dutch met zwart wit streepjes patroon. Hippe kinderkamers met zwart en witte kleuren als hoofd thema geeft een simpel maar moderne uitstraling en een trend in veel babykamers. Roozje heeft posters in zwart - wit voor kinderen.


Leuk om de kinderkamer , babykamer en het speelhoekje mee te decoreren en de fantasie te stimuleren. Door de zwart witte konijntjes print geschikt voor zowel een meisjeskamer als een jongenskamer. Kinderkamer styling met dit toffe behang en accessoires van Hip Huisje. Combineer bijvoorbeeld eens met een gekleurde muur.


Het lijkt echt heel saai, zwart met wit voor de kinderkamer. Maar niets is minder waar. Zwart met wit beleefd een ware comeback en natuurlijk ga je deze ook terugzien in de kinderkamer en babykamer. Steeds meer hippe zwart witte babykamers en kinderkamers zien wij voorbij komen op onze trendinformatie. Zwart wit wordt op dit moment veel gebruikt voor de kinderkamer.


Ik begrijp dit wel: zwart - wit is basic, brengt rust, is makkelijk te stylen (past altijd bij elkaar :)) en er zijn nu veel leuke accessoires in te krijgen. Al eerder schreef ik over deze trend (klik hier), maar dan meer gericht op de jonge kids. Hoe ouder het kind hoe meer zwart je kan toevoegen. Een hele muur in zwarte krijtbordverf is best cool.


Kijk ook eens rond op Pinterest bij zwartwit kinderkamer of zwartwit babykamer Hieronder een aantal tips en ook linkjes naar de mooiste zwart-wit-kinderkamer -accessoires. Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang.

Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Haal vandaag nog die witte kinderkamers in huis. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Dit schattige zwart witte konijntjes behang is een echte eyecatcher op de kinderkamer. Bij ZwartWitShop vindt u een uiteenlopende collectie woonaccessoires en cadeau artikelen in de kleuren zwart en wit. De zwart witte print is heel goed te combineren met diverse kleuren zoals okergeel, zachtroze, blauw etc.


Die kun je heel eenvoudig zelf maken door uit zwart plakfolie (van de bouwmarkt) stippen te knippen of stansen. Ook staat daar een heel mooi wit baby bedje van het Deense Sebra dat met je kind meegroeit. De prachtige lamp is onze eigen Nijntje en o. Dick Bruna huis in Utrecht. Poster kinderkamer kraanwagen auto zwart wit. Stoere kraanwagen auto poster in kleur zwart wit voor kinderkamer of babykamer.


Tip: Lijst hem in of plak de poster met masking tape op de wand. Leverbaar met en zonder naam. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


De zwart witte babykamer is leuk, stoer, hip en goed te maken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. En dan vooral een witte achtergrond met daarop in zwart de meest uiteenlopende motieven.


Je ziet veel wolkjes, stippen, geometrische vormen en indianen gerelateerde voorwerpen. Denk aan tipi’s, pijlen, veren en dromenvangers. Een stoere en unisex kinderkamer trend is ZWART - WIT. Eigenlijk een hele makkelijke trend om te stylen. Zwart - wit kleurt altijd bij elkaar en je krijgt vanzelf een rustige kinderkamer :).


Uiteraard kan je ook nog een kleur toevoegen aan de zwart witte basis maar dit item houd ik helemaal zwart - wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts