maandag 26 november 2018

Brustor pergola

Brustor pergola

Discover outdoor living pod. Laat uw pergola gazebo of tuinhuis plaatsen door een ervaren vakspecialist. Genieten van het mooie weer? De onderdelen als vijzen en schroeven bestaan uit roestvrij staal.


Alle materialen zijn weerbestendig. However, it is always pleasant to spend time indoors as well, thanks to our innovative awnings and external roller blinds. Dimbare RGB ledstroken in het frame van je Outdoor Living pergola bieden je een optimale keuzevrijheid.


Of gedimd voor een gezellige avond met vrienden. Ook de kleur kan je regelen. Van groen over blauw tot roze. Om uw comfort niet alleen tijdens de zomer periode te garanderen kunt u bij ons ook kiezen voor een stijlvolle beam met geïntegreerde verwarming en speakers. Deze beschermt u tegen de zon en de regen.


Brustor pergola

Brustor B 1pergola zonwering. Elke pergola en elk lamellendak is voorzien van een ingenieus waterafvoersysteem. Wanneer je kiest voor een terrasoverkapping met doek, kun je het doek naar eigen wens open- en dichtschuiven. Of oprollen in de kast zoals bijvoorbeeld bij de B1pergola. Wij hechten veel waarde aan uw terrasbeleving.


De doekoppervlakte is max 22mDe hoogte van de staanders is maximaal 2cm. Standaard wordt deze Pergola geleverd met elektrische bediening inclusief afstandsbediening van Somfy. Zo hebben we ook een pergola met doekzonwering.


Brustor pergola

De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De BRUSTOR B-1Pergola is een minimalistische aluminium overkapping, met een zon- en regenwerend dak op basis van de ZIP screentechnologie. ZIP-sreen technologie Het doek, wat uitgerust is met de Zip-screen Technologie, behoudt een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten. Overbodige franje en steunelementen zijn weggelaten, met het oog op een harmonieus geheel. Doordat de zonnescreens lichtdoorlatend zijn, kunt u spelen met het licht op uw terras of veranda.


De stoffen zijn uit het beste, duurzaamste materiaal geweven. Het kader bestaat uit aluminium dat weer en wind doorstaat. De B-1pergola , een minimalistische aluminium terrasoverkapping, is voorzien van een strak gespannen doek gebaseerd op de ZIP-screen technologie. Hierdoor behoudt het doek een strak oppervlak door de efficiënte opspanning in de zijgeleiders en is sterk windbestendig, dus zonder opwaaiende zijkanten.


Brustor pergola

Vindt u het heerlijk om buiten in de zon te lezen? Of met vrienden bij u thuis op het terras te zitten? Toch kan het prettig zijn om de schaduw op te zoeken.


Te veel zon is niet goed voor de huid. Doordat de veerspanning in de geleiders het doek altijd in iedere stand onder spanning houdt en de voorlijst van het zonnescherm niet kan bewegen op de wind is dit een ideale zonwering voor particulier en bedrijfsmatig gebruik. A B-2pergola az egyik legfigyelemreméltóbb darabja a BRUSTOR Outdoor Living termékcsaládnak.


A teljesen automatizált működésű alulamellákkal (cm) úgy szabályozza a beeső a napsugarakat, ahogy csak akarja. A négy rejtett esőcsatorna észrevétlenül vezeti el a vizet az oszloplábakba rejtett lefolyócsöveken át. Met de Burstor grijs creëert u ultieme luxe en welzijn buitenshuis.


De pergola biedt plaats voor een doek tot maximaal meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts