dinsdag 20 november 2018

Spiegel logo

Spiegel logo

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Winparts garandeert een goede pasvorm. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Maak uw spiegel persoonlijker door een unieke tekst, eigen logo of uw mooiste foto in de spiegel te graveren. Ieder logo , tekst of afbeelding, groot of klein, wordt door onze hoogwaardige technologie op een prachtige manier op de spiegel aangebracht.


Laat een spiegel graveren met logo of lijntekening. Kies onderstaand een model spiegel en kies vervolgens de afmeting. Voeg in de vervolgstappen eenvoudig het te graveren logo en de eventuele tekst toe.


Spiegel met logo graveren. Bedrukte spiegels met uw eigen logo. Make-up spiegeltjes met logo zijn een leuke give-away voor bijvoorbeeld kappers of schoonheidssalons. Wij hebben een ruim assortiment spiegeltjes van goede kwaliteit.


Al onze spiegeltjes zijn te bedrukken met logo , sommige al vanaf stuks. Met gezandstraalde afbeeldingen op spiegels en glas zijn prachtige cadeaus te maken die een blijvende herinnering zijn voor elk jubileum, opening of speciale gelegenheid zoals geboorte, huwelijk en doop. Een zakspiegel bedrukken is een uitstekend idee wanneer je regelmatig onder de aandacht wil komen.


Met een vergrotende spiegel zet je niet alleen je relaties in de spotlight, maar komt ook jouw bedrijfslogo mooi in beeld. Middels deze techniek kunnen fotos omgezet worden tot een blijvende herinnering in glas of op een spiegel. Logo of afbeelding op glas of spiegel.


Een gegraveerde spiegel met logo is zeer geschikt als relatiegeschenk, als cadeau voor de opening van een eigen zaak of om gewoon een mooie spiegel op te hangen in uw bedrijf. Uiteraard kunnen al onze spiegel gegraveerd worden met een logo. U kunt het logo eenvoudig meesturen met uw bestelling, wij graveren deze dan. Make up spiegels zijn leuke geschenken voor de vrouwelijke relaties.


We kunnen de spiegels in veel gevallen op twee zijdes bedrukken en in verschillende kleuren. De dpiegels worden aan de buitenkant bedrukt. Als de spiegel opgevouwen in de tas zit, dan is het logo goed zichtbaar voor de gebruiker van de spiegel. Ik heb de spiegels uitgedeeld bij de opening van mijn retraite huis.


De opmaak is naar tevredenheid een aantal keer heen en weer gegaan en het eindresultaat weerspiegelde mijn wensen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bedrijfslogo gezandstraald op een spiegel , ideaal als geschenk bij een opening of jubileum. Wij bedrukken spiegels met sterrenbeelden en de naam en datum.


Een spiegel laten bedrukken met een logo voor een bedrijf, hoe luxe en persoonlijk is dat. Ook als gastenboek voor een bruiloft kunt u een spiegel laten bedrukken. Kies hierboven welke spiegel u als cadeau wilt. Alle door ons getoonde en verwerkte logo ’s en beeldmerken wijken af van het origineel. Wij maken voor elke spiegel een mooi ontwerp, wat past bij uw wensen en mogelijkheden.


Spiegel logo

Luxe ovale spiegel met logo en een eventuele tekst. Het logo en de tekst graveren wij in hoge kwaliteit met een laser in de spiegel. De spiegel is 38x27cm groot. We gebruiken ze allemaal: spiegels.


Aanvullend kunt u een bevestigingsset mee bestelling voor een eenvoudige montage van de spiegel. Speel daarop in en laat spiegeltjes bedrukken met jouw logo. Dat kan al vanaf bij 1stuks.


Spiegel logo

Trendy spiegeltjes, origineel, in diverse stijlen en voor ieder budget. Je kunt al een spiegeltje bedrukken vanaf stuks. U kunt een foto, logo en teksten op een spiegel laten graveren.


Gewoon even mailen wat u wilt met het logo , foto en de tekst, dan maken wij een digitale proef, zodat wij na akkoord uw spiegel laten graveren door onze geavanceerde lasergraveermachine. Er zijn erg veel klanten die bij ons een spiegel laten graveren. Elke keer als de ontvanger op de spiegel klok kijkt hoe laat het is, is daar weer de match met jou als gever. Een klok met foto, logo of tekst gravure.


Spiegel logo

Uniek voor Het is tijd voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts