dinsdag 13 november 2018

Brocante meubels breda

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. In alle stijlen, bekijk het aanbod. U krijgt de laagste prijsgarantie.


Bezoek Goossens Wonen in Zevenaar en ontvang gratis en vrijblijvend interieuradvies. Voeg Karakter Toe In Huis Met Onze Stijlvolle Meubels. Design, Direct Van De Makers.

Een uniek pand in het centrum van Breda. In het Pakhuis combineren we wonen, werken en winkel. MAKS staat voor oude geleefde meubels met een lang verleden en prachtige verhalen. Stuk voor stuk uniek en allemaal eigenhandig opgeknapt. Van Industrïele lampen tot oude werkbanken en van brocante stoelen tot stoere (salon) tafels.


De openingstijden van alle vestigingen van De Brocante Loods in Breda vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. ROMA klassiek brocante woonkamers meubelen kasten.

CHESTERfield stof leder hoek banken bankstellen actie aanbiedingen meubels breda klassieke Engelse. Deze brocante meubelen zijn gemaakt uit oude sloop planken waarvan de verf er nog op zit. De brocante meubels zijn geen vaste modellen en kunnen niet na besteld worden. Wij hebben de leukste woonwinkels in Breda voor je op een rijtje gezet.


In Breda is er een grote diversiteit aan winkels te vinden. Voor iedere smaak en stijl is er wel één. Antieke industriële werkbank toonbank dressoir. De antiek, brocante , industrieel of vintage vondsten zijn stuk voor stuk uniek met hun speciale sporen uit het verleden. Hoe leuk is het om ze een nieuw leven te geven en onze klanten hier weer blij mee te maken!


In onze winkel in Breda , met een oppervlakte van 2. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. We renoveren meubels , maar we maken ook meubels op maat. Zowel groothandelaren als particulieren zijn van harte welkom in onze ruime hal, waar we altijd een groot assortiment aan brocante dressoirs, ladekasten, garderobekasten, boekenkasten, antieke kasten, bedden en kindermeubels op voorraad hebben.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en bespaar geld vandaag. Bekijk meer ideeën over Brocante meubels , Brocante en Meubels.


Vught een woonwinkel die van vroeger uit antiek verkoopt, maar tegenwoordig ook meubels in een landelijke en moderne stijl.

Profiteer van deze aanbieding! Uw auto parkeert u gratis voor de deur van onze woonwinkel in Breda en vervolgens bekijkt u in onze smaakvol ingerichte showroom diverse meubels en doet u veel wooninspiratie op. Welkom bij Brigjes Brocante. Van brocante tot Art Deco en. Voor aparte meubels en woonaccessoires bent u bij Brigjes Brocante aan het juiste adres.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De beste meubelen en leukste wooninspiratie doe jij natuurlijk op bij de Bommel Meubelen ! De Bommel Meubelen staat bekend om de sfeervolle woonwinkels. Bij de Bommel kun je heerlijk winkelen voor nieuwe meubels en inspiratie opdoen voor jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts