donderdag 29 november 2018

Essenza arco

Essenza arco

Dé Arco webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen.


Essenza arco

Eind jaren negentig waren massief houten tafels erg gewil maar er was duidelijk ook behoefte aan een moderne versie. Er is efficiënt omgegaan met het materiaalgebruik. It can also be turned into a high-end desk with a neat cable feed-through, cable management and privacy panel, and completed with a matching set of drawers from our Graphic Module range and cabinets from our Side-Store Office range.


Een ontmoetingsplek, waar voldoende ruimte moet zijn voor allerlei tafelactiviteiten. Met zeven afmetingen, drie verschillende houtsoorten en diverse lakafwerkingen ontstaat een eettafel die volledig aansluit bij uw interieur en woonwensen. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat.


Available in oak as well as in walnut. De lengtematen variëren van 1tot 2centimeter. De tafel is volledig vervaardigd uit massief hout en heeft hierdoor een robuuste uitstraling. Bekijk de collectie met stoelen en banken van Arco en vind een dealer in de buurt. De tafelserie kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design.


Hierdoor past de massieve tafel in vrijwel iedere interierstijl en is hij makkelijkt te combineren met diverse soorten stoelen. Kies uit 6producten vanaf € 80. Voor 23:uur bestel morgen al in huis! Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Een tafel die niet alleen geschikt is als eettafel, maar ook als werktafel.


Door middel van een kabeldoorvoer en kabelmanagement kan deze tafel uitgebouwd worden tot een volwaardig en representatief bureau. Een prachtige multifunctionele eetkamertafel die door middel van een fraaie kabeldoorvoer, kabelmanagment en privacy panel ook uitgebouwd worden tot een bureau. De gehele tafel is uitgevoerd in eiken naturel en heeft de volgende afmetingen: 280cm x 120cm x 75cm.


Uitvoering in geheel Ceiken zwart N-lak. Zo gebruikt het Dutch Design merk enkel Europees hout dat verantwoord gekapt is of Local Wood: hout dat gerealiseerd wordt met lokale partijen. Deze ontwerpen kenmerken zich allemaal door een minimalistisch en functioneel design. Essenza bij Smulderstextiel.


Essenza arco

Arco met Jorre van Ast en Jan Tichelaar. Massief houten tafel in een elegante stijl en met een pure vorm. Willem van Ast is de ontwerper van deze tafel voor Arco.


Het geheel kan ook als bureau worden uitgebouwd met een fraaie kabeldoorvoer, kabelmanagement en privacy panel. Voor extra zitcomfort kunt u de bank voorzien van zitkussens. De bank is leverbaar in massief eiken- of notenhout en in vier afmetingen.


Eind jaren ’waren massief houten tafels erg gewil evenals aan moderne varianten. Er is bovendien duurzaam omgegaan met het houtgebruik. Een mooie grote uitvoering van 280cm x 105cm x 75cm.


Het blad en de poten zijn uitgevoerd in Amerikaans notenhout. Eiken) Wij leveren door heel Europa. Wij vinden december de leukste maand van het jaar en dat is Elisah Jacobs, also known as Interior Junkie, het volledig met ons eens!


Essenza arco

Elisah stelde een X-mas wishlist op boordevol trendy woonaccessoires, stijlvolle homewear items en fijn bad- en bedtextiel van ESSENZA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts