vrijdag 16 november 2018

Fotolijst 13x18

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.

Bent u op zoek naar een fotolijst 13xcm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje.


Uiteraard zal dit fraaie item prachtig op je dressoir of je nachtkastje staan. Wij hebben een groot aanbod in fotolijstjes 13xspeciaal voor uw foto’s met de afmeting 13xcm. Ze zijn altijd uitgevoerd met een standaard zodat u ze overal neer kunt zetten.


Sommige ook met ophangmogelijkheid.

Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch. De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten. Onze fotolijsten 13xworden met liefde gemaakt in onze eigen lijstenmakerij en passen in elk interieur. Doordat er zoveel keuze is in uitvoeringen, vind je gegarandeerd jouw fotolijst bij ons. Staat jouw model fotolijst 13xer toch niet tussen?


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten.


Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Specialistisch advies nodig?


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bewaar mooie herinneringen in een mooie fotolijst ! Bijvoorbeeld in deze fotolijst met een zwart framewerk.

Dankzij het pootje aan de achterzijde blijft het fotoframe stevig staan. Mooie fotolijst in koper voor kleine 13xposters en prints. Trendy inrichting met metallic kleuren.


Koop uw lijsten en posters bij Desenio, altijd goede prijzen en. Bekijk beschikbaarheid in de winkel stuk 99. In mand leggen In mand leggen Productgegevens. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren.


De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts