woensdag 28 november 2018

Horizontale buitenzonwering

Buitenzonwering wordt aan de buitenkant van uw ramen geplaatst en is hierdoor bijzonder effectief. De zonnestralen worden namelijk al tegengehouden voordat ze uw ramen bereiken. Het glas in uw ramen wordt niet opgewarm waardoor het binnen extra koel blijft. Een ruime keuze uit materialen, modellen en kleuren is essentieel bij het vinden van de perfecte buitenzonwering.


Horizontale jaloezieën bestaan uit kantelbare lamellen, waarmee u gemakkelijk de hoeveelheid zonlicht in uw woning reguleert. Bovendien bepaalt u door het kantelen van de lamellen eenvoudig uw behoefte aan privacy.

Als u op zoekt bent naar horizontale jaloezieën, dan heeft u de keuze uit aluminium of houten jaloezieën. NIEUW: Om steeds een oplossing op maat te kunnen aanbieden, heeft Duco zijn bestaande gamma van schuifsystemen uitgebreid met een dynamische vorm van architecturale buitenzonwering. De vouwende panelen, die het gevelbeeld van elk gebouw accentueren, zorgen ervoor dat er een duidelijk esthetisch verschil merkbaar is bij open of gesloten stand.


Een schoepenzonwering horizontaal of verticaal geplaatst, geeft ieder gebouw een unieke uitstraling. Eveneens biedt dit type zonwering uitstekende warmtewerende eigenschappen, lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Schoepenzonweringen zijn permanent aanwezig en daarom zeer windbestendig geconstrueerd.


Buitenjaloezieën zijn er in verschillende materialen en houden op een efficiënte manier de warmte buiten. Daarnaast kan de lichtinval naar behoefte worden aangepast.

U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past. Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen? U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug.


De perfecte combinatie van functionaliteit en design. De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders. Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C-lamel of Z-lamel. Ambiance biedt een ruim assortiment zonwering waaronder zonneschermen, screens en markiezen.


Zo geeft zonwering met horizontale lamellen vaak een romantische sfeer en een tijdloos karakter aan uw woonkamer of slaapkamer. Bekijk hier het complete aanbod. Het grote nadeel van horizontale lamellen is het onderhoud: vuil en stof hoopt makkelijk op en het is moeilijk vlekken te verwijderen. Verticale jaloezieën zijn stijlvol en enorm functioneel en passen in elk interieur.


De buitenzonweringen met horizontale lamellen bieden een perfecte bescherming tegen de zon met een modern uitzicht. De aluminium lamellen zijn niet onderhevig aan corrosie en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kunnen van binnenuit georiënteerd worden tot de gewenste stand. Elk type buitenzonwering op maat gemaakt. BENEflex bvba uit Overpelt heeft meer dan jaar ervaring in horizontale als verticale buitenzonwering zoals verandazonwering, dakzonwering, knikarmschermen of zonneluifels, windvaste screens, markiezen, uitvalschermen, lamellendaken en zowel vaste als flexibele overkappingen.


Hiermee voorkom je dat zonlicht de woning binnendringt en je creëert een heerlijke schaduwplek op het terras. De Sunclips Evo 1is een starre buitenzonwering , die zowel horizontaal , verticaal, als onder een helling kan worden geplaatst.

Het gevecht tegen de zon gaat u zeker winnen. Met de buitenzonwering van Jumbo speelt u met de zonnestralen en ervaart u het comfort van een koel huis zonder storende lichtinval. Ontdek onze designproducten: een lust voor het oog. De aanschaf van een buitenzonwering is een investering in de toekomst.


Net als uw huis gaat het immers voor langere tijd mee. U kunt bij Senft terecht voor een buitenzonwering die scoort op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Onze vakmensen maken de buitenzonwering op maat voor uw huis, restaurant, winkel of kantoor.


Wanneer de zonwering aan de buitenzijde van een gebouw is aangebracht, spreekt men over buitenzonwering. In de meeste gevallen is dat een zonnescherm, waarin verschillende vormen bestaan. Screens, buitenjaloezieën, blinden, persiennes, rol- en raamluiken kunnen ook als zonwering dienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts