woensdag 21 november 2018

Damai spreien

Damai Spreien voor ieders budget. Reserveer online, laagste prijzen. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Sale aanbiedingen online Mooie bedspreien die precies bij jouw slaapkamerstijl passen! Het bedlinnen is geschikt voor zowel jong als oud.


De zachte polyester vulling zorgt voor de finishing touch op gebied van comfort. Om deze redenen wordt er vaak goed nagedacht over de styling van de slaapkamer. Veilig en achteraf betalen!


Alle merken damai spreien.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. De combinatie van de doorgestikte vlakken en de glanzende grijze kleur maken dit sprei een echte eyecatcher in een slaapkamer. Deze sprei heeft een luxe uitstraling door de satijn afwerking en is verder royaal gevuld en mooi gecapitonneerd. Hierdoor heb je in een handomdraai een sfeervolle en nette uitstraling in de slaapkamer. Deze mooie sprei is royaal gevul prachtig gecapitonneerd en heeft een zeer luxe uitstraling.


Leg het Versailles sprei op bed en de slaapkamer oogt als een chique hotel. De kussens zijn los verkrijgbaar. De voorzijde van de bruine sprei is van 1 katoen en de achterzijde van de sprei is van katoen en polyester. De vulling van de sprei is van 1grams polyester en is hierdoor heerlijk warm.


U krijgt direct een bevestiging. Sprei U vindt bij ons een ruim assortiment spreien van diverse materialen als katoen, polyester of wol. Een sprei kan uw slaapkamer extra aankleden en kan extra warmte bieden tijdens de koude wintermaanden. Naast spreien behoren ook plaids, quilts en wollen dekens tot ons assortiment.


Die roots en mentaliteit zitten nog steeds in het merk verankerd. Een sprei op je bed beschermt je beddengoed en brengt ook meteen sfeer in je slaapkamer.

Ontdek ons ruime assortiment! Voor 23:uur bestel morgen in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Spreien , dekens en plaids te bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat. Fraaie dessins van zachte materialen. Gebaseerd op de laatste trends.


Deze sprei van hoge kwaliteit satijnpolyester is in grote vlakken doorgestikt, wat een stijlvol effect geeft. De dunne polyester vulling zorgt voor de finishing touch op gebied van comfort. Deze sprei van mooie satijn-polyester is in grote vlakken doorgestikt, en krijgt hierdoor een luxueuze uitstraling. Op een elegante wijze zijn de plooien van het sprei Ritual aan elkaar gestikt.


De sprei Montana geeft glans aan ieder interieur. De vulling is van 1grams polyester voor extra warmte en comfort. Het sprei Ritual is gewatteerd en van 1 katoen.


Dit materiaal bestaat uit een mix van katoen en een elastische stof. Dankzij het katoen voelt de stof zacht aan, terwijl de elastische stof voor een glad gevoel zorgt. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, stoffen en kwaliteiten, zodat je precies de juiste sprei kunt vinden.


Je kunt ook overwegen om meerdere spreien te kopen, zodat je ze een paar keer per jaar kunt wisselen en je huis in een handomdraai kunt opfrissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts