vrijdag 9 november 2018

Flexibele lak

Flexibele lak

Met pakje lak maakt u ongeveer afdrukken , bij gebruik van een lakstempel van 25mm. Recent toegevoegde artikel(en) × Uw winkelwagen bevat geen artikelen. De staafjes zijn gemakkelijk te smelten met behulp van een lakpistool (lijmpistool). De zegellak is flexibel, breekt niet en is daardoor geschikt voor postverzending.


Bestel hier direct uw lakstaven. Gebruiksaanwijzing: Steek een staafje in een lakpistool. Verhit gedurende ongeveer minuten. Breng een kleine hoeveelheid lak aan op uw object. Druk het lakstempel in de lak en wacht tot dat de lak gestold is.


Lakstempel uitnemen, Klaar! Laat de druppels gesmolten lak op het papier vallen en druk hierin met de lakstempel. Een mooie lakafdruk is het resultaat! De lak kunt u smelten met een lakpistool. Pakje met lakstaven, kleur: vijg.


Te gebruiken in combinatie met een lakstempel en een lakpistool. Lakafdruk maken met flexibele zegellak. Aanbevolen diameter lakpistool: 12mm Lengte. Traditionele zegellak verkopen wij uiteraard van goede kwaliteit en in een mooie rode kleur.


Wij geven u graag advies over het veilig smelten van de lak. Nieuw is onze flexibele zegellak en lakpistool. Dit is ideaal voor decoratief gebruik. Betaling kan op rekening, Ideal of creditcard. Geschreven bij Flexa Strak In De Lak Zijdeglans - Wit - liter.


Flexibele lak

Deze verf is echt heel goed. Een hoogglans, slijtbestendig, niet vergelende toplaag lak en is nodig over de meerderheid van de verf afwerkingen. Flexibele lak breekt niet bij postverzending. Semi mat en matte lak zijn ook beschikbaar.


Lak 25ml lakstiften Een slijtvast, niet vergelende flexibele lak. Omdat het isocyonate vrij is, heeft het niet de ademhaling gevaren meestal geassocieerd met standaard lak. LAK was een zogenaamd vlakkevloertheater en beschikte over een flexibele tribune met. Gebruik van schuimtape levert tijdswinst in het schuren van primer en in het polijsten van blanke lak.


Flexibele lak

In totaal goed voor ongeveer 1afdrukken. Enkel bruikbaar in combinatie met het lakpistool van Aladine. Nieuwe 3D- lak voor flexibele verpakkingen. Polyurethaan lak is ideaal voor het duurzaam beschermen van hout en metaal. Gaat het om een zacht of flexibel stuk kunststof dan moet je de aan te brengen filler of lak mengen met een weekmaker zodat de lak flexibel word.


Als je dit achterwege laat heb je grote kans dat de laklagen bij vervorming van het kunststof gaan barsten en loslaten. Dit zie je vaak bij de binnenkappen van scooters. Verven hebben verschillende functies zoals bescherming, verfraaiing (kleur en structuur), reinigbaarheid en zichtbaarheid (veiligheidskleuren).


Flexibele lak

Als u liever met lakkorrels werkt, raden we u aan om ook een laksmeltstelletje aan te schaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts