woensdag 28 november 2018

Silvana pitsstop

Silvana pitsstop

Silvana bij Smulderstextiel. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kies uit producten vanaf € 200. Dit temperatuurregulerend hoofdkussen zorgt voor een koel en fris slaapcomfort gedurende de hele nacht.


Silvana pitsstop

Dit nieuwe hightech vezelvlies met PCM microcapsules zorgt voor extra sterke koeling en een direct voelbare werking. Ideaal voor als je het vaak te warm hebt of juist koud. En vaak last van fluctuerende lichaamstemperaturen gedurende de slaap? Een wat steviger, temperatuurregulerend kussen. De tijk is 1 hoogwaardige katoen met Outlast binnenvoering en is voorzien van een ritssluiting.


This video is unavailable. Dit zorgt voor extra verkoeling en een snel voelbare werking. De binnenkant van het hoofdkussen is gevuld met luchtige synthetische slaapbolletjes.


De buitenkant van het kussen bestaant uit Outlast. Allergisch voor huisstofmijt? Vaak last van fluctuerende lichaamstemperaturen gedurende de slaap? Ook heeft dit hoofdkussen temperatuur regulerend textiel.


Dus je kunt nu weer gerust gaan slapen! Door de Outlast binnenvoering, die is ontwikkeld door de NASA, is dit kussen perfect temperatuur regulerend. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dit is een nieuwe generatie textiel, ontwikkeld door astronouten.


Silvana pitsstop

Heeft u vaak last van fluctuerende lichaamstemperaturen gedurende de slaap? Dit hoofdkussen heeft een temperatuur regulerend textiel. Dit textiel heeft de bijzondere eigenschap dat de warmte absorberende laag te veel geproduceerde lichaamswarmte opneemt en weer af geeft als u de warmte weer nodig heeft.


Het zorgt voor een continue temperatuur. NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP! Met een persoonlijke keuze kan iedereen lekker slapen en de dag vol energie beginnen. Voor 17:bestel morgen in huis. Pitsstop Hoofdkussen - 60x70.


Wij zorgen voor razendsnelle levering. Heerlijk kussen die altijd koel blijft door oulast materiaal. De wigvorm met schoudercontour (nekinkeping) van dit kussen zorgt voor een ontspannen slaaphouding, zodat je de volgende ochtend goed uitgerust en zonder klachten gezond weer opstaat. Hierdoor geniet jij gedurende de nacht van een koel en fris slaapcomfort.


Je moet JavaScript in je browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Het kussen is namelijk voorzien van temperatuur regulerend textiel. Overtollige warmte wordt hiermee opgeslagen en pas afgegeven wanneer de lichaamstemperatuur voldoende is gedaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts