maandag 26 november 2018

Vintage horloges

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Specialistisch advies nodig? Horloges voor dames bij Melook: Vandaag bestel morgen al bezorgd - Gratis verzending.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Located in a beautiful historical building in the heart of Amsterdam. After a new generation took over, AVW underwent a complete renewal and is now one of the leading boutiques in vintage luxury watches: a worldwide favourite among collectors and connoisseurs alike. Vintage-horloges kopen voor een scherpe prijs op Chrono- de grootste marktplaats ter wereld voor luxe horloges. Ebel “Art Deco” Ladies watch.


EBEL Art Deco dameshorloge. Karaats twee kleuren kast 24x14mm. Lichte wijzerplaat met cijfers. Handopwind uurwerk caliber Ebel.

Drie kleuren karaats gouden band. Of bezoek onze vintage store in Amsterdam. Wij hebben een uitgebreid assortiment antieke klokken, pendules en vintage horloges.


Bekijk hieronder ons assortiment vintage horloges of ga naar onze Juwelen collectie. Uiteraard bent u altijd van hart welkom om de klokken, pendules en vintage horloges in onze mooie winkel op de Nieuwe Spiegelstraat te Amsterdam te komen bekijken. The Vintage Watch Company is altijd op zoek naar bijzondere horloges met name New Old Stock.


Onze zoektocht is wereldwijd waar wij in de loop van jaren veel goede en betrouwbare relaties hebben opgebouwd. Er is niet echt een definitie wat een vintage horloge is. Een vintage horloge is in ieder geval gebruikt en niet meer in productie. De meeste horloges uit onze collectie komen uit de jaren 40′ tot eind jaren 70′, toch worden modellen uit de jaren 80′ en 90′ tegenwoordig ook als vintage beschouwd. Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum.


Van Rolex, Omega, patek philippe tot Breitling en IWC. Wearing a vintage chronograph watch will take you back in time to the racing tracks when F1-cars still made proper noise. Verkoop en inkoop van polshorloges en sieraden.


Op 40-jarige leeftijd besloot Huub Schins om van zijn hobby zijn beroep te maken. Behalve occasion of vintage horloges verkopen wij ook vintage sieraden, zowel in de categorie gouden sieraden als zilveren sieraden.

Steeds meer mensen kiezen voor vintage in plaats van nieuw, en daar zijn redenen genoeg voor. Vintage horloges , maar dan in een gloednieuw jasje, dat kun je bij Zinzi verwachten. Een ouderwetse, heel klassieke uitstraling, maar ze zijn nog geen paar maanden oud. Rechtstreeks uit ons atelier, zo naar jouw pols. Tijdloos Uurwerken verkoopt klassieke vintage horloges , unieke stukken die met de tijd mooier zijn geworden.


Wij helpen u graag bij het kiezen van een horloge dat echt bij u past. Ook kunt u voor een servicebeurt, een reparatie en een restauratie bij ons terecht. Klassieke en vintage horloges Een nieuw horloge is al meteen de helft van zijn waarde kwijt zodra het de winkel verlaat, waar een vintage horloge waardevast is. Door de jaren heen is deze collectie fors uitgebreid en bestaat deze nu uit dames en heren polshorloges, zakhorloges, hanghorloges en de verschillende accessoires om deze horloges te kunnen dragen of neer te.


Dit is je beste indicatie voor hoe het horloge is behandeld en verzorgd en dus ook hoeveel plezier jij er nog aan gaat beleven. Horloges , sieraden en accessoires voor liefhebbers en verzamelaars. Met dik vertrouwen, kennis en vakmanschap dé juwelier van Maastricht en omstreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts