donderdag 15 november 2018

Vitra miniatuur collectie

Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Bekijk ons uitgebreide aanbod Collectie.


Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Vitra miniaturen bij Flinders.

The Chair of a Century Sofas. De Miniatures Collection belichaamt de volledige geschiedenis van industrieel meubeldesign: van historicisme en art nouveau tot Bauhaus en nieuwe zakelijkhei van Radical Design en postmodernisme helemaal tot aan de huidige periode. Bespaar tot wel via kiesproduct. De materialen, de kleur en zelfs de kleinste constructiedetails zijn gekopieerd.


De vrij swingende stoel van Verner Panton is de meest consequente uitdrukking van een ontwerpbegrip dat een object in één materiaal en een vloeiende vorm wil realiseren. Elke miniatuur is qua ontwerp, materiaal en kleur gelijkwaardig aan het. De miniatuur - collectie is op dit moment voor het eerst in zijn geheel in Nederland te zien, in Galerie Binnen in Amsterdam.


De Panton Chair is een echte design klassieker, evenals de DSW, DAR, DAW en de DSR serie.

Rar, rocking armchair rod base, is één van de bijzondere ontworpen van charles en ray eames. Hieruit mogen we wel concluderen dat ontwerper Verner Panton een reeks designklassiekers heeft ontworpen. De miniaturen zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor academies en architecten maar zijn ook zeer geliefde verzamelobjecten. Eenmaal thuis leek het me fijn die te combineren met een van hun miniatuur modelletjes.


Skip to the beginning of the images gallery. Voor elke miniatuur heeft het bedrijf een licentiecontract met de ontwerper of zijn erfgenaam. In veel gevallen wordt er direct samengewerkt met de ontwerpers voor de miniaturen , om een miniatuur zo dicht mogelijk bij het origineel te fabriceren. Verzameling miniatuur vitra collectie te koop.


Bij interesse gelieve een pb te sturen voor meer informatie. Na vakkundige reiniging, herstelling of restauratie, worden deze producten verkocht met een hernieuwde garantie van jaar. Deze miniatuur heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van 1centimeter.


De schaal van de miniaturen is ongeveer één op zes en ieder exemplaar is hoogwaardig afgewerkt met dezelfde materialen, vormen en kleuren als de originele meubelstukken. Het leuke van de RAR miniatuur is dat je deze kleine schommelstoel met een licht tikje van je vingertoppen kunt laten schommelen. Schrijf als eerste een recensie. Met VitrA bent u verzekerd van designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. De kenmerken van het VitrA merk, uitstekende kwaliteit en betrouwbare veelzijdighei zijn geworteld in een lange traditie van innoveren.


Kamer inrichten als totaalconcept. Dan kunt u online een offerte aanvragen.

VitrA brengt hygiëne naar een hoger niveau met de geavanceerde douche wc V-care! De vraag naar douche wc’s stijgt enorm. Een douche wc kent alleen maar voordelen.


Het is hygiënisch, comfortabel, geeft de gebruiker een gevoel van luxe en ook nog eens milieuvriendelijk! Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie. In de shop staan leuke miniaturen , cadeau artikelen, boeken en nog veel meer. Natuurlijk kan hier de collectie in de showroom bekeken worden en voor de echte design liefhebber is er meer.


Origineel miniatuur tulipchair van saarinen , vitra design museum. Redelijk vintage, stof verkleurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts