donderdag 15 november 2018

Kleuren opel adam

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. En met zijn rijke standaarduitrusting krijg je gegarandeerd value for money!


Van alle kanten bezien oogt de Adam grappig, kleurrijk en origineel. Een compact model dat zo veel verschillende keuzemogelijkheden biedt dat een tweede identiek exemplaar nauwelijks voorkomt.

Veel van de kleuren die in die lijst staan komen niet voor op een Calibra! Vandaar dit topic en alleen voor Calibra’s. Een Calibra is bijvoorbeeld voor zover ik kan overzien in mijn Folder Collectie niet geleverd in 4– Apache.


Opel Adam in alle kleuren. Ik wil alleen weten welke Calibra’s in welke kleuren zijn geleverd. Insignia, Astra, Corsa, en meer. Wordt geleverd met montagehandleiding.


Ook geschikt voor de Vauxhall Adam. Tot in het kleinste detail kunt u de ADAM customizen, zodat hij aan al uw wensen voldoet.

Hallo, Ik wil graag stickers laten maken in opel -motorsport kleuren , Nou zou ik graag de goede volgorde willen weten. Een fabrikant kan zich moeilijk op de overvolle automarkt onderscheiden. Is dat zwart, grijs, geel – van achter naar. Ook al zijn bepaalde modellen in vele kleuren leverbaar, vaak associeer je ze met één kleur. Denk maar aan een Ferrari of Lamborghini.


We moeten zelfs de kleuren niet zeggen, want we weten dat je aan respectievelijk rood en geel denkt. De anderhalf jaar geleden geïntroduceerde Adam bleek echter twee problemen te hebben: hij viel voornamelijk bij vrouwen in de smaak én het verbruik lag te hoog. Voorzien van orginele inch rocks velgen gepolijst zwart en de mat zwarte bumperlijsten geven deze auto een unieke uitstraling. Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Bent u op zoek naar een stoere, kleine en zuinige cross-over?


Met zijn zwart omrande wielkasten, 15mm. Heeft uw OPEL ADAM een dringende vervanging nodig van een bepaald auto-onderdeel? Goed dat u besloten heeft ons te contacteren. Onze website doet u versteld staan van hoeveel OPEL ADAM componenten van hoge kwaliteit en hoeveel fabrikanten er zijn. Extra’s en technische aspecten.


Voor het nummer staat ook nog een letter, die de laksoort aangeeft. Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld.

Dat is vooral te danken aan de vele uitdossingen. De Adam is leverbaar in opvallende kleuren en kan daarnaast tot in de kleinste details aan de eigen wensen worden aangepast. Zelfs de velgen en de sleutel kunnen worden gedecoreerd. De driedeurs hatchback is met een uitgebreide accessoirelijst vergaand te personaliseren.


Een dieselversie is er vooralsnog niet. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts