woensdag 28 november 2018

Wijzonol systeemverf

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland. Altijd binnen dagen geleverd!


Wijzonol vakverf voor professionals.

Op zoek naar goedkope Systeemverf online? Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Bestel direct via verfbestelsite.


Professional, lees hier meer informatie over het systeemverf ! Glanzende, waterverdunbare, hoog vochtregulerende systeemverf voor buiten op basis van acrylaat technologie. Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Deze verf kenmerkt zich door de elasticiteit en goede hechting aan het oppervlak.

Wij zorgen voor de vlotte verwerking van jouw bestelling en de verzending naar jouw adres. En bestel je voor minimaal €50? Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Een lekker makkelijk te verwerken, mooie halfglanzende vochtregulerende verf die bijzonder breed inzetbaar is.


Door de systeemverf of schakelverf aan te brengen kan het hout z’n vocht nog kwijt, zonder dat daar lelijke scheuren of andere schade door zal ontstaan. Om die reden is de schakel- en systeemverf populair in nieuwbouwwoningen, net als wanneer er sprake is van een renovatieproject. Deze systeemverf is uitermate geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houtoppervlakten, maar ook van voorbehandeld metaal en kunststof. Verder biedt deze verf een hoge dekking, vulling en laagdikte, uitstekende buitenduurzaamheid in combinatie met o. LBH Grondlak of grondlak HV. Gebruik hiervoor een milieuvriendelijk verfreinigingsmiddel.


Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken, maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.

Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. WIJZONOL AQUA SYSTEEMVERF.


Het is geschikt als grond- en afwerklaag (eenpotsysteem) op o. Verder kenmerkt deze verf zich door de goede vloei en langere open tijd. De verf is handvetbestendig, goed vullend en vergeelt niet. Wij mengen de verf graag voor u naar de gewenste kleur.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag i. Het merk is telkens bezig met innovatie. In het speciale RD lab zijn medewerkers dagelijks bezig met productverbetering. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts