maandag 5 november 2018

Hondenkussen memory foam

Memory Foam Hondenkussen Op beslist. Alle soorten en maten hondenmanden. Ruim aanbo alle soorten en maten. Huisjes speciaal voor jouw kat. Comfort speciaal voor jouw hond.


De zachtste hondenbedden online.

Normaal doe ik niet mee aan wedstrijden, maar nu dacht ik: kom aan, doen! Tot onze verbazing kregen we bericht dat we gewonnen hadden! Na het uitpakken was het wachten tot het kussen zijn volume had.


Na heel wat gesnuffel werden de pootjes toch op het kussen geplaatst. Dit kussen zorgt ervoor dat de druk wordt verminderd op zowel de gewrichten als de rug van de hond. Heeft uw huisdier last van zijn gewrichten of vanwege zijn ouderdom moeite met opstaan?


Dit kussen biedt optimaal comfort en orthopedische ondersteuning doordat het schuim zich vormt naar het lichaam van uw huisdier. Traagschuim is een high-tech materiaal dat zich aanpast aan de eigenschappen van het lichaam. Heerlijk zacht en tegelijkertijd een goede ondersteuning.

Dit hondenkussen is voorzien van thermo elastische traagschuim. Hondenkussen met waterdichte bekleding en gewrichtsontziend memory foam voor perfect slaapcomfort, past zich aan het lichaam aan en vormt een comfortabele ligkom, ook ideaal voor oudere honden. Wij bieden vele hondenkussens aan tegen voordelige prijzen.


Meerdere maten Direct leverbaar. Zelfverwarmende hondenmanden- en kussens. Om jouw hond lekker te verwennen kan je kiezen voor een heerlijk warme hondenmand of hondenkussen.


Ook goedkope Hondenkussens bestel je op beslist. Bestel Hondenkussen bij fonQ. Kies uit 2producten vanaf € 195.


Het speciale memory foam voor onze orthopedische hondenkussens of hondenbedden wordt over een laag HR koudschuim geplakt en natuurlijk voorzien van een mooie hoes. De speciale foam vulling van het orthopedische hondenkussen. Deze hoezen zijn vuil- en waterafstotend door onze unieke speciale Nano coating. Het kussen is gevuld met dicht verkruimeld schuim, waardoor het zich aanpast aan het lichaam van de hond. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gratis verzending vanaf €39! Dit orthopedische hondenkussen is gemaakt voor hondenrassen die extra steun voor de rug of gewrichten nodig hebben. Het orthopedisch hondenkussen biedt extra comfort om dat de buitenhoes.


Leverbaar met tot werkdagen. Het is ten zeerste aan te bevelen om te zoeken naar een kussen dat gemaakt is van een traagschuimvulling waarvan bekend is dat het pijnlijke gewrichten ontlast en honden met herstel na operaties en oudere honden helpt comfortabel te kunnen liggen.

Om uw hond lekker te verwennen kunt u kiezen voor een heerlijk warme hondenmand of hondenkussen. Dit is een bijzonder comfortabel hondenkussen want het is gevuld met geheugenschuim (ook wel traagschuim genoemd). Het materiaal keert langzaam terug in de oorspronkelijke vorm wanneer het wordt ingedrukt.


Ook wordt het zachter door lichaamswarmte. De antibacteriele vulling voorkomt de groei van bacterieen en schimmels. Gun uw hond een gezonde en lange nachtrust op het comfortable orthopedisch hondenkussen gevuld met speciaal schuim genaamd memory foam. Wanneer u drukt op het schuim, ze langzaam terug naar zijn oorspronkelijke structuur. Deze eigenschap maakt de matras zich aanpast aan de kromming van het lichaam van het dier.


Maar je kunt het orthopedisch hondenkussen natuurlijk ook gebruiken wanneer je hond geen last heeft van zijn gewrichten of wanneer je hond op leeftijd is. Door het materiaal waar het hondenkussen van is gemaakt is het voor iedere hond een fijne plek om te liggen en te slapen. Er zijn orthopedische hondenkussens die waterbestendig zijn. Een goed hondenkussen voorkomt stijfheid en doorligplekken en maakt van jouw hond of puppy een blij beestje.


Jijzelf slaapt ook het best op een goed matras en dat is voor je hond niet anders. Bij Intratuin vind je diverse soorten kleine en grote hondenkussens met leuke designs die ook nog eens mooi staan in je interieur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts