dinsdag 13 november 2018

Metacon rolluiken

Metacon rolluiken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Metacon : Innovatief in rolluiken , branddeuren en zonweringsystemen. Metacon is dé fabrikant van rolluiken , branddeuren en zonweringsystemen en daarbij gespecialiseerd in constructiewerk.


Met ruim vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties binnen en buiten Europa opgebouwd. De rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Voor elke situatie heeft Metacon rolluiken.


Metacon produceert inbraakwerende rolluiken met dichte of geperforeerde lamellen, transparante rolluiken , rolhekken en schaarhekken. Verder ontwikkelt en levert Metacon een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken. Met ruim vakbekwame medewerkers en vestigingen in Nederland en België, heeft Metacon een groot netwerk van relaties in Europa opgebouwd. Met een hoofdvestiging in Nederland en.


METACON ZV1 een inbraakwerend rolluik dat standaard voorzien is van stalen geleiders en een stalen rolomkasting. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige, gerolvormde stalen vlakke lamellen. Metacon is een dynamische fabrikant van rolluiken , branddeuren en constructiewerk.


Met vestigingen in Nederland en België heeft Metacon een groot netwerk van relaties opgebouwd in geheel Europa. Metacon heeft, met het grote assortiment aan rolluiken , branddeuren en constructiewerk, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. Metacon is fabrikant van rolluiken , branddeuren en zonweringsystemen en daarnaast gespecialiseerd in constructiewerk. Recent is – in aanloop naar complete nieuwbouw – de eerste paal geslagen voor een derde bedrijfspand voor het bedrijf. Frank Asscheman is onze buitendienst adviseur voor de zonweringssystemen en windschermen.


Metacon rolluiken

Frank is bij Metacon gestart in de tijd dat het bedrijf zich nog bezig hield met het leveren van staalconstructies voor de bouw. Hij was erbij toen Metacon rolluiken ging produceren en later is hij manager geworden van de afdeling constructie. Naast het vele constructiewerk rust Metacon ’s succes vooral op de exclusieve en innovatieve specialisatie van professionele inbraakwerende rolluiken , brandvertragende industriële (tussen)deuren en allerhande zonweringssystemen.


Alles gericht op de zakelijke markt van detailhandel en industrie. Dat maakt Metacon dé deurenspecialist van Nederland. Metacon vervaardigt inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. METACON ISO LIGHT, een inbraakwerend rolluik dat standaard voorzien is van staal verzinkte geleiders en een los bewegingsstelsel. METACON TRANS TYPE P, een inbraakwerend transparant rolluik dat standaard voorzien is van aluminium geleiders en een rolomkasting.


NV Corne Rolluiken te kluisbergen is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnewering, raamdecoratie, horren, automatisatie, ramen, deuren en alle automatisaties ervan achteraf ook een hele vlugge snelservice bij herstellingen of defecten. In het eerste tabblad Type kunt u de keuze maken voor een type rolluik. In het tweede tabblad Situatie kunt u de keuze maken voor:.


Metacon ontwikkelt en levert een scala aan brandwerende roldeuren, hefdeuren (zowel verticaal als horizontaal heffend), schuifdeuren, overheaddeuren en brandwerende doeken. Verder vervaardigt Metacon inbraakwerende rolluiken en rolhekken met dichte, geperforeerde of transparante lamellen en schaarhekken. De inbraakvertragende rolluiken zijn uit te voeren met stalen dichte, geperforeerde of transparante lamellen. Volgens deze norm kunnen er producteigenschappen worden verklaard. Metacon heeft de eerste paal geslagen voor haar derde bedrijfspan in de aanloop naar één complete nieuwbouw.


De nieuwe hal heeft een werkvloeroppervlakte van 11.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts