vrijdag 30 november 2018

Gordijnen vintage

Gordijnen vintage

Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Retro en vintage gordijnen met dessins en uitgesproken kleurstellingen uit de sixties en seventies. Gordijnstof met geabstraheerde en vaak afgeronde geometrische en florale prints met een typisch kleurgebruik. Bekijk nog meer gordijnen in de grote showroom.


Je zocht naar: gordijnen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. SugarSugar verkoopt originele vintage stoffen, gordijnen en lakens met de leukste patronen en kleuren online. Een warme sfeer in huis creer je eenvoudig met vintage stoffen en retro producten. De stoffen hebben wij en we maken de gordijnen op maat.


Gordijnen vintage

Koop en verkoop vintage gordijnen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Vintage en retro zijn hot! Maar wat is het eigenlijk? Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Bekijk het complete aanbod vintage overgordijnen. Dan zijn de vintage gordijnen van Tapijtcentrum Nederland wellicht precies waarnaar je op zoek bent. Een origineel stukje raambekleding kan behoorlijk invloed uitoefenen op de uitstraling van de betreffende woonruimte. Maak zelf online uw gordijn , kussen of dekbed op maat.


Kies een gordijnstof en klik op samenstellen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Kies uit 2producten vanaf € 199. Wat is jouw vintage stijl ? Ben je wel te paaien voor een tikkeltje vintage in je huis?


Elk tijdperk heeft zijn eigen stijl. En het ene tijdperk zal altijd meer populair zijn dan het andere. Net zoals met kleren en eten is de mode ook van toepassing als het om vintage gaat.


Een brede verscheidenheid aan vintage gordijnen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals 1 zijde, 1 polyester en 1 katoen. Ook kunt u kiezen uit geweven, gebreide vintage gordijnen. Ook is de stof aan de voorkant van het gordijn vintage blauw van kleur.


De achterkant van de stof bestaat uit een uni witte stoflaag die glad aanvoelt. Dit zorgt er ook voor dat het gordijn verduisterend werkt. Het gordijn bestaat uit meerdere stoflagen en hierdoor voelt het stevig aan. Voor een hippe, kwalitatieve maar vooral ook betaalbare inrichting van je huis.


De komende jaren zullen wij ons assortiment uitbreiden met vele nieuwe artikelen. Alle retro gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn.


Gordijnen vintage

Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens.


Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts