woensdag 7 november 2018

Plantagie tafel

Plantagie tafel

De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan. Tafels , bijzettafels, salontafels, bartafels, uitschuiftafels. Bert Plantagie heeft tafels in alle soorten en maten.


Bekijk hier het volledige aanbod. Kleur uw interieur met de design collectie. Het merk vertaalt op geheel eigen wijze de nieuwste meubeltrends in een tijdloze maar actuele collectie banken en fauteuils, stoelen, tafels en kasten. Zeer strakke en mooie bert plantagie eetkamer tafel. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem.


Plantagie tafel

Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Bij dit prachtige ontwerp kiest u zélf het blad. Aangezien het geïmporteerd tropisch hout uit Indonesië is, is iedere stam uniek. Kies hem dus helemaal naar uw wens.


De tafel wordt vervolgens op maat gemaakt voor u en bewerkt met Suar Olie. Prachtig in combinatie met de speelse eetkamerstoelen. Door tijdloze uitstraling van de eetkamertafels raakt u er niet snel op uitgekeken.


Plantagie tafel

Deze tafel heeft een mooi dik bla en is met de stand van de poten een mooie verschijning. Je hebt de keuze uit mooie houtkleuren voor het bla en twee fingerjoint kleuren. Tafel Oxxi dankt haar naam aan het creatieve onderstel met de beeldbepalende X poot. Deze mooie tafel is uitgevoerd met een subtiel dun tafelblad in speelse bootsvorm. Door de vrije hoeken heeft u de mogelijkheid ruime zitplaatsen te creëren aan tafel.


De strakke kolom als tafelpoot zorgt voor veel ruimte rondom de tafel en is uit te voeren in diverse kleuren naar keuze. Niets zo leuk als verrassingen. Dit juweel van een tafel importeren wij uit Indonesië.


Plantagie tafel

Ieder blad van de boomstamtafel Surprise is anders, daarom mag u dit zelf uitzoeken. Zo van boom tot tafel in uw interieur! Deze prachtige, robuuste tafel wordt uit Indonesië geïmporteerd.


U heeft dus gegarandeerd een uniek meubel. De collectie bevat zeer veel materiaalsoorten en kleuren en kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in maatvoering en randafwerkingen. De eetkamertafel is vervaardigd uit mooie contrasterende materialen. De poten zijn van roestvrij staal en het tafeblad van massief hout.


Deze combinatie geeft de tafel een mooie robuuste uitstraling. Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen.


Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts