donderdag 1 juni 2017

Ferm living dots

Ferm living dots

Bestel online of bezoek de winkel. Voorraad is snel en gratis geleverd. Designdeals van deze week. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Ferm living dots

Kies uit producten vanaf € 1100. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. De tent zelf is gemaakt van 1 biologisch katoen, het frame van hout.


De tent is inklapbaar en verkrijgbaar in twee kleuren: grijs en roze. Subscribe to our newsletter and be among the first to hear about new arrivals, sale, events and special offers. You can unsubscribe anytime!


In dit veilige plekje kan je kind lekker te spelen, lezen of ontspannen. Iedereen heeft recht op zijn eigen plekje, dus ook de kleinsten onder ons! Het gestippelde katoenen doek zet je gemakkelijk op met het houten frame.


Op je kinderkamer als prachtige accessoire en speelplek, of lekker buiten om wilde indianenverhalen te bedenken in je eigen tipi? Wat je ook kiest, de speeltent is een geweldig cadeau! De dusty pink dots tent heeft raampjes waarvan je het gordijn kunt openen en sluiten.


Ferm living dots

Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Ruim assortiment online bestellen! LIVING - Ontdekken hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller.


De stickers hebben ze zodanig ontworpen dat deze eenvoudig op elke muur met harde en vlakke ondergronden geplakt kan worden, zoals glad gestucte muren, deuren en ramen. Ferm Living heeft een uitgebreid assortiment sierkussens. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.


Van grafisch tot zeer kleurrijk en zowel voor kinderen als voor volwassenen. Topmerken zoals Ferm - Living , HK- living , Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een opvallende grafische rand die elk punt stevig hedendaagse maakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op dit naturel kleed zitten.


Het vloerkleed is voorzien van een vrolijk ontwerp dat je leuk kan combineren met andere items. In the company of your best teddies and friends, the kids’ room is the place where you can invent your new favourite game and colour outside the lines. Het kussen heeft een gestipt patroon en het is geprint met de hand.


Ferm living dots

Dit kussen, dat met de hand is geprint, is een echte eye-catcher voor in de woonkamer of kinderkamer. Een speels kussen die in verschillende kleuren te bestellen is, de achterkant is standaard grijs. Zo is er voor elk interieur een passend kussen!


De allerleukste Vloerkleden voor de kinderkamer bedenkt Saartje Prum zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts