woensdag 21 juni 2017

Behang eigen foto

Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Fotobehang van alle merken op beslist. Richtlijnen voor jouw foto Om je eigen foto te kunnen gebruiken voor het fotobehang is het belangrijk dat deze van voldoende kwaliteit is.


Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang. Nadat je foto of afbeelding is gecontroleerd en goedgekeur beginnen wij met de productie. Wij produceren binnen uur en leveren binnen 1-dagen.


Los van onze klantvriendelijke service bieden wij behang met eigen foto aan voor zeer scherpe prijzen. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 16. Eigen foto op behang met kwaliteitscontrole voor maar €1per m². Upload een foto en selecteer je uitsnede. Voor 14:bestel dezelfde werkdag verzonden!


Een eigen foto op behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar jouw smaak bij 123fotobehang! Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang? Voor je eigen foto voor behang is het aan te bevelen een foto te kiezen van goede kwaliteit. FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang.


Hierbij heb je de keuze uit meer dan 2afbeeldingen verdeeld over verschillende categorieën. Stap 2: Foto bewerken Vul de gewenste afmetingen voor jouw fotobehang in. Daarnaast kan je de foto bewerken bij Kleur- en Afbeeldingbeheer. Specificaties eigen foto op behang.


Behang eigen foto

Bij fotobehang eigen foto en een beeldbank behang kun je kiezen uit twee soorten behang : vinyl behang en airtex behang. Als je zelf een foto aanlevert, dient de foto minimaal 7pixels te hebben voor het beste resultaat. Welke kwaliteit moet ik kiezen?


Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt. Hoe beter de kwaliteit van de foto , hoe scherper het behang uiteindelijk wordt. Vind hier alle deals in National!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Uw eigen fotobehang: een persoonlijke fotowand thuis of op het werk. Persoonlijk fotobehang valt op. In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer.


Een vrolijke familiefoto in de keuken. Doordat je zelf een foto kiest, is het behang altijd naar jouw smaak. Ontwerp je eigen fotobehang. Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand.


Behang eigen foto

Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Iets anders dan een canvas of poster? Een fotobehang met bos, steenstrip, Komar behang , Woezel en Pip of je eigen foto op behang aan de wand.


Het behang is milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien PVC vrij. Favoriete foto en de afmeting van je foto Jou favoriete foto is zeer waarschijnlijk prima op behang te drukken. Wanneer de foto met een goede digitale camera is gemaakt en de foto een redelijke resolutie heeft is dit voldoende om de foto op behang te drukken. Van industrieel tot natuur behang , vind precies wat past bij jouw wensen.


Creëer een klein hoekje voor jezelf met een fotobehang van het Rijksmuseum. Of maak juist een groot statement met een design behang. Neem een kijkje in een van de thema’s en vind die ene speciale foto die past bij jou! Je eigen foto op naadloos fotobehang?


Hier zie je je geüploade foto en kun je simpel de juiste afmeting van de muur invoeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts