dinsdag 27 juni 2017

Transparante kleurbeits

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Transparante beits beschermt het hout en toch blijft het er natuurlijk uit zien.


Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar er is ook gekleurde transparante beits. HORNBACH biedt een groot assortiment aan transparante beits, kleurloos en met kleur. Bescherm houtwerk tegen vuil en krassen met binnenbeits van KARWEI, verkrijgbaar in alle kleuren en afwerkingen. Je kunt online de beits bestellen die je nodig hebt, zodat je daar thuis in de tuin mee aan de slag kunt. Wij hebben zowel zwarte beits als kleurbeits voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde.


Trae-lyx verf in alle kleuren leverbaar van de Trae Lyx kleurbeits kleurenstalen, bekijk en bestel uw vernis of kleurbeits eenvoudig online. De kleur van blanke houtsoorten, zoals vuren, kan men veranderen door kleurbeits te gebruiken.

Op die manier kan men de kleur van andere houtsoorten benaderen. Het uiterlijk van je hout blijft behouden en je geeft hout een beschermlaag tegen weer, licht, vocht en schimmels. Zo blijft het hout duurzaam beschermd en blijft het langer mooi. Kies uit transparante beits en vernis of voor diverse tinten om je hout van een nieuwe look te voorzien.


Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits.


Houtbeitsen kopen bij GAMMA. Matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende transparante kleurbeits met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaat technologie. Kleurbeits tegen de laagste prijzen.


Bevat geen tot zeer weinig oplosmiddelen. Trae Lyx geeft houten vloeren en meubelen een mooie natuurlijke uitstraling. Het leuke is dat de kleuren met elkaar te mengen zijn.


Zo kun je een kleur naar eigen wens kan samenstellen!

Je kunt een kleurbeits kopen voor steigerhout, net als voor andere soorten hout. Wij hebben de meeste producten op voorraa zodat je jouw bestelling standaard de volgende werkdag al in huis hebt. En bestel je voor minimaal €50? Dan is de verzending van jouw kleurbeits en andere producten helemaal gratis. Met transparant bedoelen we dat na afwerking het hout nog steeds zichtbaar is.


Dit betekent echter niet dat het product niet in kleur te krijgen is, transparante beits is in diverse tinten verkrijgbaar, zodat het hout er vaak donkerder uitziet of een andere kleurtint krijgt. Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken. Ook vind je bij KARWEI steigerhoutbeits, deze transparante steigerhoutbeits geeft al jouw tuinmeubels een boost.


Bij ons klusadvies kun je bijvoorbeeld vinden hoe je eenvoudig een schutting kunt beitsen. Resultaat transparante beits Bedenk dat het eindresultaat bij het schilderen van nieuw hout met een transparante kleurbeits bepaalt wordt door de kleuring van het hout zelf in combinatie met de tint van de beits en het aantal aan te brengen lagen beits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts