vrijdag 30 juni 2017

Wissellijst zonder rand

Wissellijst zonder rand

Doe inspiratie op en bestel direct. Altijd de perfecte wissellijst. Neem eenvoudig contact met ons op! Profiteer bij elke bestelling. Koop slim, ontvang kwaliteit!


Mooie houtkleurige wissellijsten. Lichte en natuurlijke uitstraling. Ruim aanbod wissellijsten. Snelle en Gratis levering (boven € 10). Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden.


Randloos betekent dus een fotolijst zonder rand en alleen een glas voor uw afbeelding. Het glas wordt vastgezet aan het achterboard door een aantal clips. U heeft dus gekozen voor een randloze fotolijst, ook wel randloze wissellijst genoemd. Deze wissellijsten zonder rand hebben een MDF achterwand en een voorplaat van plexiglas.


GERSTAECKER wissellijst zonder rand - Zeer gunstig geprijs eenvoudig en praktisch. Randloze wissellijsten zijn perfect om eenvoudig iets in te lijsten. Deze lijsten zonder rand zijn eenvoudig, zodat de aandacht niet wordt afgeleid van uw mooie kunstwerken of belangrijke documenten. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design. Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s.


Door onze laagste prijsgarantie ben je met al onze producten goedkoper uit dan bij de concurrent. Daarnaast bieden wij je een ruim assortiment aan wissellijsten van glas waar jij altijd in slaagt! U kunt uw mooiste foto’s snel en eenvoudig inlijsten.


Wissellijst zonder rand

De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Ook nieuw is ons assortiment zijn de randloze lijsten. Een simpel en eenvoudig systeem dat ideaal is voor mensen die geen hoge eisen stellen aan hun inlijstingen. Geniet nu nog meer van uw afbeelding met een randloze wissellijst ! Door het ontbreken van een omlijsting ligt alle focus bij de ingelijste afbeelding.


Dit maakt deze wissellijst vele malen veiliger in het gebruik. Deze randloze fotolijsten worden veel in ateliers en op beurzen gebruikt maar zijn ook zeer geschikt om thuis of op kantoor te gebruiken. Wissellijsten zonder rand met een MDF achterwand en plexiglas voorzetplaat.


Wissellijst zonder rand

Het belangrijkste is dat de glas optimaal wordt gesneden. Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje?


Of ga je voor een wat chiquere lijst? We hebben lijsten in verschillende stijlen, van klassiek tot glamourous.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts