woensdag 14 juni 2017

Oud wijnrek

Kies uit 2producten vanaf € 150. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Wijnrekken voor 22u bestel morgen in huis. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verkoop eenvoudig oud wijnrek.

Oude houten wijnrekken in verschillende maten voor 23en flessen hoogte 150cm Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. WIJNREK 3flessen flessenrek wijnkast. Gave oude franse wijnrek voor diverse hoeveelheid flessen bv flessen 3maat ong 1hoog x 20.


Zo goed als nieuw Ophalen. Alles voor de inrichting van jouw huis vind je op Marktplaats. Ook gietijzeren, koloniale en stenen wijnrekken worden aangeboden en gezocht.


Grote collectie wijnrekken vind je hier!

Het rek heeft ruimte voor wijnflessen. Vintage wijnrek Prachtig oud geklonken wijnrek met deur. Goed voor 1flessen wijn. Wellicht werden de schroeven ooit vervangen door roes.


Oud wijnrek in stevige bamboe, met mooie oude patina, uit de jaren of 30. Vind de beste selectie oud wijnrek fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oud wijnrek voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Er zijn 1oud wijnrek leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! Vanaf € 5inclusief verzendkosten. Leuk oud Frans metalen wijnrek. Zoals je ziet is het mooi roestig. De bouwtekening voor dit eenvoudige wijnrek van sloophout kunt u gratis downloaden als pdf bestand.


De werkwijze om het wijnrek te maken is heel simpel. Met een gatenzaag boor je schuine gaten in een mooie oude balk. Vorige Artikel van Volgende.


Een standaard wijnrek lijkt niet op zijn plaats in deze vier muren.

Het zou ongebruikelijk moeten zijn! Wat dacht je van een model in de vorm van een brandkraan of een wijnrek gemaakt van een oud wijnvat? Dit zal u helpen om te leven naar uw individuele levensstijl. Wilt u een andere maat, of hele andere uitvoering?


Neem contact op voor maatwerk. Voordelig wijnrek uit Frankrijk Schep snel en voordelig orde in uw wijnvoorraad met behulp van dit praktische wijnrekken. Uw wijnen liggen veilig, de voordeligste optie voor uw wijn. Wijn kan ook bewaard worden in een wijnkoelkast.


Het grootste voordeel van de wijnkoelkast is dat deze de wijn daadwerkelijk koelt en koel houdt. Een wijnrek biedt deze mogelijkheid niet, maar omdat wijnrekken vaak in de kelders te vinden zijn is de wijn hierdoor vaak toch op de juiste temperatuur in te schenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts