vrijdag 9 juni 2017

Behang pasteltinten

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Trendy en Hip behang online kopen?


Vrolijk, kleurrijk en creatief.

Het interieur is functioneel, flexibel, relaxed en gezellig! Uni behang voor een rustige uitstraling of als rustige combinatie met een drukker motief. Een uni behang kan glad zijn, maar ook reliëf hebben waardoor deze ook op een minder gladde muur goed toepasbaar is.


Veel voorkomend is een licht gewolkt effect maar ook een subtiel verticaal reliëfpatroon komt veel voor. Mooi vintage behang vind je bij Stories on the Wall in de online webshop. Maar ook industrieel behang , fotobehang en behang voor de kinderkamer.


Frisse pasteltinten zie je veel in de lente.

In schilderijen en tekeningen geeft het vaak een zachte uitstraling. Effen behang In de collectie effen behang vindt u niet alleen behang in pasteltinten of bijzondere trendkleuren. Effen behang wordt subliem door te kiezen voor papier met bijzonder gevouwen plooien en een structuur van dikke en dunne draden dankzij een sisal weefsel.


Info over behang pasteltinten. Resultaten van zoekmachines! Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk.


Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Kies je voor kleurrijk of pastel behang voor meiden met een stoer, lief of gezellig of juist rustig thema. Behang voor de meisjeskamer.


Pasteltinten in groen en blauw passen in een eigentijds interieur, maar juist ook heel goed in een wat klassieker of industrieel interieur. Het kleurpalet is daarom ook breed toepasbaar. Combineer zacht blauwgroene pasteltinten met veel wit voor een extra clean en fris gevoel.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vinyl: Het grootste verschil met airtex is dat Vinyl in banen wordt aangebracht.

Vinyl voor een wereldkaart op behang is ideaal voor kleinere oppervlaktes! Dit behang is gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtig doek. Ideaal om je woonkamer, keuken of kantine mee te behangen.


Wil je dit liever door een professional laten. Vera Zuur Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang , op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Vlies behang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm. Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Papier is goedkoper dan vlies.


Vlies kan later makkelijk verwijderd worden, zonder stoomapparaat. Het Monstera bladeren behang wordt verzonden in een lange koker. Op zoek naar een mooie kleur of hip dessin voor op de muur, kies dan voor behang. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren, patronen en stijlen.


Of kies eens voor een persoonlijke foto op de muur. Door de ontwikkeling in behang is behangen een stuk makkelijker geworden. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.


Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Airtexbehang komt in één stuk en wordt in zijn geheel op de muur wordt geplakt en is daardoor naadloos behang , dat ook makkelijk schoon te maken is. Kies je samen met je kind voor een behang van Nijntje of misschien een print met sterren? Of wil je graag een meer neutrale, zachte uitstraling met een effen behang in een pasteltint voor op de babykamer?


Alles is mogelijk en binnen de uitgebreide collectie fotobehang van KARWEI is er voor een ieder wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts