vrijdag 23 juni 2017

Hk living kast

Hk living kast

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Verfraaien van uw huis met Kasten. Bekijk onze collectie op Made. Ruim assortiment online bestellen!


Global living with furniture and home accessories from HKliving. A Dutch brand with a raw and edgy feel. Inspired by the past and given an eclectic twist. Deze wandkast is van het merk HKLiving.


Achter de deur met schuifsluiting zitten legplanken met veel ruimte om je spullen op te bergen. Deze kast past heel goed in een industriële, Scandinavische of landelijke woonstijl. HK-living kast wit mangohout eendeurskast. Op voorraad ( ) € 7400.


Hk living kast

Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te vergelijken. Mooie vintage hk livingkast er zit een barst in het glas rechtsonder. HK Living kast 100x65x30. Zo goed als nieuw Ophalen.


Deze groene wandkast is van het merk HKLiving. Topmerken zoals Ferm- Living , HK - living , Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Van eetkamerstoelen tot bijzettafels. Van design banken tot tafels tot verlichting. Het assortiment van HKliving shop van wonenmetlef.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Een kast in de kamer vormt een ware eyecatcher in jouw interieur. Daarom wil je een uitvoering die perfect bij jouw woonstijl past. De kasten van HKliving zijn uitgevoerd in verschillende soorten hout en hebben hierdoor een unieke en eigentijdse uitstraling die je nergens anders vindt.


Hk living kast

Berg uw spullen op in deze bijzondere opbergkasten van HKliving. De kasten zijn rustiek afgewerkt en echte blikvangers voor uw interieur. Tevens zijn de meubels uitermate geschikt om uw mooiste accessoires in te presenteren voor het creëren van een persoonlijke touch.


Bestel uw eigen HKliving opbergkast online of bezoek één van onze winkels! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Single Door kast van HKliving.


Hk living kast

En eigenlijk heeft hij ook wel gelijk. De Nederlandse kijk op ontwerpen vertaalt zich in de puurheid en originaliteit van de items die zij ontwikkelen. In korte tijd zijn de producten van HKliving verspreidt over de hele werel met verkooppunten in meer dan landen.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! HK living is een Nederlands merk dat opgericht is door twee vrienden. Hun eerste collectie bestond uit producten met van alles wat, van lampen tot accessoires en kasten.


Die brede range aan producten vinden we nog steeds bij HK living. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts