donderdag 8 juni 2017

Plinten ral 9001

Vanaf € 1gratis thuisbezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt.

De plint is van vochtwerend MDF V313. De Ral plinten zijn al gelakt en kunnen daardoor direct gebruikt worden maar u kunt ze ook zelf overschilderen. Plinten van alle merken op beslist.


Het is dus een kleur die net van wit af is. Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen.


Schuren is niet noodzakelijk. Alle rechte plinten zijn van vochtwerend MDF V3en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen.

Wit gegronde plinten dient u zelf af te lakken. MDF plinten bestelt u bij mooieplinten. Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Dit kun je bij je bestelling aangeven.


Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt. Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk. De gladde plint is één van onze meest verkocht modellen en dat is niet voor niks, de gladde plint zorgt namelijk voor een strakke overgang tussen vloer en wand. Wij leveren meer dan 1verschillende plinten goedkoop en snel direct uit voorraad. Daarnaast vindt u hier ook alle toebehoren die nodig zijn voor uw plinten en vloer.


Kies uit producten vanaf € 395. RAL -kleuren zijn de standaard in de industrie, bouw en verkeersveiligheid. Onze plinten worden altijd vanuit voorraad geleverd en u kunt ze zelfs laten aflakken.


Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Onze plakplint met folie is gemakkelijk te bevestigen door middel van een plakstrip. Direct klaar voor montage.


We hebben ook bijpassende profielen, systeem- en blokplinten, rozetten etc.

Onze productielijn en ons wagenpark zijn speciaal aangepast om lange lengtes te kunnen produceren en te vervoeren. MDF Plint New York is een rechthoekigmodel met een rond randje. Aan de achterkant zit aan de onderkant van de plinteen inkeping voor kabels. De kraalplint dankt zijn naam aan de bijzondere kraalvormige ronding die bovenop de plint zit en staat zeer goed. De prijzen zijn dan ook per lengte.


Van vrijwel alle modellen hebben wij een monster in de showroom aanwezig. Al onze plinten en alle andere producten uit ons assortiment kunnen worden voorzien de door jouw gekozen RAL kleur. Er zijn verschillende wittinten waar uit kunnen worden gekozen.


Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts