maandag 26 juni 2017

Plinten & profielen centrale

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk.


Ze zijn al een aantal jaren een succes, de trainingen van PPC.

We hebben weer een mooie serie trainingen in al onze vestigingen geplan meld je meteen aan, deelname. Plinten van alle merken op beslist. PPC heeft een ruim en divers assortiment vloeren. Parket, laminaat, PVC en betonciré, voor iedere woonstijl en prijsklasse de juiste vloer.


Wat begon als een eenmansbedrijf in randafwerking is uitgegroeid tot de flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten. PPC levert uitsluitend aan bedrijven. PPC is een flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten in Nederland en België.


In het hoofdmagazijn in Wijk bij Duurstede staan alle.

Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. TOP Echte Datingsites - Echt contact, wie wil dat niet?


Deze pagina is voor parketteurs, woninginrichters in de. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken.


De ERP software die zij leveren, Microsoft Dynamics NAV (Navision) helpt ons met het grip krijgen op de vele orders en transacties die dagelijks door ons bedrijf vloeien. Dit telefoonnummer, beschikbaar voor min, is geen nummer van de ontvanger, maar een nummer van een dienst die u zal doorverbinden met die persoon. Waar de wielrenners vorig jaar door de Betuwe raasden was het nu tijd voor echte hoogtemeters op de Utrechtse Heuvelrug. Bijna 1deelnemers genoten van de fantastische rit door de bossen. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Het bedrijf levert aan verschillende resellers verspreid door heel Nederland. Een Franse plint is een decoratieve plint die uw vloer een extra warm en sfeervol uiterlijk geeft. Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaat vloer.


Daarnaast is deze eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen aan de muur.

Bovendien geven mooie plinten je interieur een exclusieve uitstraling. Hierdoor zijn MDF- plinten een voordelig alternatief voor houten plinten. Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.


Onze MDF- plinten hebben een hoge stootvastheid en zijn vochtwerend. In principe kun je deze stukken eenvoudig zelf van een plint zagen, als je het juiste gereedschap hebt. Wij kunnen dit ook voor je doen. Zo kun je tijd besparen, zodat je sneller je plinten hebt geplaatst.


Eindstukken kunnen wij aanbieden voor al onze houten plinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts