donderdag 29 juni 2017

Behang retro

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel jouw favoriete kleur eenvoudig online.


Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.

Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Behangexpert snelle levering laagste prijs ! Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.


Retrobehang is net zo populair als retroartikelen die weer te koop zijn. Maak een retro kamer en inrichting compleet met retro behang. De ouderwetse uitstraling uit.


Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren.

Bent u opzoek naar Retro Behang ? Retrovision en nog veel meer retro motieven. Gratis verzending vanaf euro. Retro Behang Het design en de sfeer van de jaren 5 en zijn helemaal terug van weggeweest. De vrolijke dessins van Orla Kiely zijn natuurlijk kind aan huis in. Je kunt natuurlijk ook voor het echte retro behang gaan.


Gemaakt in de jaren ’6 ’of ’80. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje, geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints.


Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren. De laatste jaren is retro behang opnieuw erg populair. Echte fans gaan opzoek naar originele behangrollen uit de jaren ’6 ’of ’maar ook de namaak rollen doen het bijzonder goed. Behang in Retro Look Retro is weer helemaal in en geeft een kamer de charme van weleer.


Retro staat voor het teruggrijpen op producten en ontwerpen uit het verleden bij het ontwerpen van een product. De vormgeving van nieuwe producten is niet zozeer een kopie van een bestaand product, doch is erdoor geïnspireerd en verwijst ernaar terug. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De woonstijl retro heeft zijn comeback gemaakt!

Lees onze tips over de bijpassende interieurstijlen en het effect van retro behang in de inrichting. Met dit opvallend behang fleur je je kamer in één-twee-drie op. Ontdek hier tips, prijzen en voorbeelden. Online behang outlet van Nederland. Met retro behang breng je de jaren terug in huis.


De prachtige patronen zijn weer helemaal terug van weggeweest, net zoals de karakteristieke patronen die in de vorige eeuw in menig huis te vinden waren. De Verfzaak heeft verschillende soorten retro behang in het assortiment. Staat het behang waar je naar op zoek bent niet in het overzicht?


Hippe kleurcontrasten en creatieve patronen zorgen voor het typische retrogevoel. En een opvallende print mag uiteraard niet ontbreken. Markante kleuren als paars en violet zijn getipt als dé trendkleuren.


De retro stijl is een kunstuiting waarbij kleuren, vormen en ontwerpen rechtstreeks betrekking hebben op stijlen uit vroegere tijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts