maandag 26 juni 2017

Paarse kunstbloemen

Kies uit producten vanaf € 199. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Deze prachtige kunstbloem doet niet onder voor een echte bloem en vergt geen onderhoud. Zet een of meerdere takken in een vaas en creëer eenvoudig een mooie decoratiestuk. De kunstbloem Eustoma spray heeft een hoogte van cm.

Onze collectie bloemen zijn allemaal UV bestendig en ook waterproof. Deze bloemen zijn dus voor zowel binnen als buiten te gebruiken. De volledige lengte van deze roos is centimeter. De diameter van de bloem zelf is centimeter. Wij doen er alles aan om de bestellingen op tijd te leveren.


Door drukte bij de postbezorging kan het voorkomen dat bestellingen niet de volgende dag geleverd worden. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts euro;3. Voor verzending in nederland.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Zet je kunstbloemen in een mooie vaas en je kunstplant in een mooie pot en je kunt eindeloos van genieten van groen in huis. Losse kunstbloemen van Fleurstyle. U vindt bij ons unieke, prachtige boeketten van schitterende kunstbloemen.


Vind de beste selectie paarse kunstbloemen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit paarse kunstbloemen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ieder boeket bestaat uit grote rozen met blad. Kunstbloemen boeket nodig? Mooie kunstbloemen zonder steel.


Hoogte boven de pot ruim cm. Totale lengte met steel ruim cm. Wordt zonder pot op steel geleverd. Onze kunstbloemen hebben een tijdloze uitstraling en passen daarom in ieder interieur.


Gebruik de filters en vind jouw ideale kunstbloem. Kies ook voor duurzame kantoorbeplanting van coolplant. Voeg dit product toe aan je verlanglijst of neem contact met ons op voor al je vragen over interieurbeplanting!


Paarse kunstbloemen kopen Voordelig paarse kunstbloemen kopen. Deze drie Ridderspoor ranonkeltakken worden evenals losse steelbloemen geleverd. De takken hebben meerdere bloemen zijtakjes voelt zijdezacht aan.

Het betreft een leuke decoratieve kunstboom welke is gemaakt uit meerdere stammetjes met daar omheen natuurlijke krullianen voor een levensecht effect. Op deze manier heeft u toch een stukje natuur in huis, zonder dat u het risico loopt dat het vergaat. In combinatie met de kunstbloemen van textiel of kunststof komen deze natuurlijke materialen beeldschoon tot hun recht in de prachtige kunstbloemstukken! Wil je toch altijd een fleurig boeket op tafel?


Dan is een boeket kunstbloemen de oplossing! Ze zijn niet van echt te onderscheiden en verwelken nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts