dinsdag 20 juni 2017

Behang geometrisch

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Onze geometrische behangcollectie varieert van klassieke rondingen tot ultramoderne blokmotieven met een urban uitstraling. De kleuren variëren van subtiele beige- of crèmekleuren tot feloranje, blauw of pruimkleurig.


Laat je unieke karakter zien met een behang uit onze geometrische collectie. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over geometrische behang te lezen?

Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene geometrische behang materiaal is katoen. Een strak en abstract lijnenspel zorgt voor een levendig effect en met een reliëf creëert het ook nog eens diepte. Zo zijn er kleurrijke grafische prints in contrasterende kleuren en geometrische dessins in een uni kleur.


Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Voor grote oppervlaktes is Airtex behang ideaal. Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald!

Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Luxe behang online kopen GRATIS verzending Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste Muren!


Dan kies je voor een behang met gouden, messing of róse gouden kleur. Natuurlijk niet heel het behang , maar gewoon een fijn lijntje in de vorm van een geometrische print. Het onderstaande behang is daar een goed voorbeeld van en mijn favoriet in deze categorie. Het lichte behang heeft een fijne goudkleurige lijn in verschillende vormen. Prachtig vintage geometrisch behangpapier uit oude stocks, voor een origineel interieur.


Vraag gerust een gratis staaltje om de juiste kleur en kwaliteit te controleren. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Dit behang is geschikt voor grote ruimtes.


Voor kleine ruimtes kun je beter voor pastelkleurig behang gaan, omdat dit behang de ruimte de nodige lichtheid geeft. Geel behang kan de concentratie en creativiteit bevorderen en is dus ideaal voor op kantoor of school. Rood behang trekt de aandacht en wekt de eetlust, en is dus ideaal voor in de keuken.


Bekijk het gehele assortiment behang.

Of bezoek één van onze winkels. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Plak het gewoon tegen de muur en je bent klaar! Geometrisch behang Petite Tile.


Het geometrische behang Petite Tile is geïnspireerd op de binnenplaatsen van Marokko. Het behang heeft een geometrisch design in de mooiste zachte kleuren die perfect bij elkaar passen. Behang geometrisch patroon. Bereken hier hoeveel rollen je nodig zou hebben.


Specificaties Geometrisch behang Petite Tile. Wij bieden u een ruim aanbod aan van interessante en moderne geometrische behangpapier designs. Dit mooie vliesbehang geeft uw interieur in slechts enkele stappen een geheel nieuwe uitstraling. Of u nu kiest voor een moderne, klassieke of een sfeervolle look, u brengt het vliesbehang in enkele stappen aan.


Perfect op elkaar afgestemd behang en motief en daarnaast de mogelijkheid om het snel aan te brengen, maakt deze decoratie voor iedereen toegankelijk, zelfs voor een onervaren behanger. Knippen is niet meer nodig en dat materiaal dat overblijft na het aanbrengen van traditioneel behang is ook verleden tijd. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts