vrijdag 30 juni 2017

Geurstokjes bridgewater

Keuze uit heerlijke geuren: €195. Ontdek ons unieke assortiment geurstokjes. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Dit maakt geurstokjes ideaal voor ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Geurstokjes verspreiden een heerlijke geur zonder dat je er omkijken naar hebt. Ze geven op een veilige manier (zonder vlam) heel lang een heerlijke geur in je huis. Verras je huis met deze licht kruidige geur die ruikt naar mandarijn, bergamot, limoen, fluweelzachte mos, anijs en geranium.


White Cotton verwelkomt je huis met een lichte geur van zongedroogde witte lakens. Bridgewater Bridgewater - Geurstokjes. Eenvoudig online besteld in onze webshop.


Geurstokjes bridgewater

De geurstokjes van bridgewater geven een heerlijke geur af en zorgen voor een lekkere sfeer in huis. Het pakket wordt geleverd met acht rieten geurstokjes en 120ml geurolie. De rieten geurstokjes nemen het parfum uitermate goed op wat zorgt voor een zeer goede geurverspreiding en bevochtiging van de stokjes.


Alles wat je gelukkig maakt in en rond het huis vind je bij Winkelbijons. Luxe geurstokjes , geurkaarsen en andere geurproducten. Hierdoor hoeven de rieten. Gratis verzending vanaf €20.


Geurstokjes bridgewater

Bezoek onze website voor meer informatie en productreviews van onze klanten. Hamamdoeken en BeachSticks koop je natuurlijk bij Platja. De mooiste hamamdoeken in verschillende afmetingen en frisse kleuren. Altijd voordelig geprijsd.


De stokjes vullen zich met de olie. Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom gasten met een heerlijke geur in huis! Bij Intratuin vind je diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten. Geurkaarsen geven een zachte geur af die zich natuurlijk verspreidt. Alles uit vooraa altijd verse producten.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Vorige Artikel van Volgende. Beschikbaarheid: Op voorraad. De grootste webshop in geuren voor je huis van de Benelux!


Dan ben je hier op het juiste adres! Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online! Daarnaast vinden we het ook nog eens heel mooi staan in ons interieur.


Geurstokjes bridgewater

Het ziet er chic uit en oogt wat luxer dan de andere geurstokjes van HEMA. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik Flora nu zo lekker vind voor in de toiletruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts