vrijdag 9 juni 2017

Warme kleuren muurverf

Kies uit producten vanaf € 295. Alle Muurverf vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen.


Door het maken van bepaalde kleurencombinaties, kun je een ruimte gezellig, knus of energiek laten voelen. Flexa heeft voor jou een aantal tips en kleurencombinaties om jouw huis een warme uitstraling te geven.

Warme aardetinten, zoals de HistorONE kleuren Strong Sienna, Warm Clay en Deep Quartz, laten zich smaakvol ‘blussen’ door een gietvloer in neutraal grijs. Marmer heeft dezelfde verkoelende werking. Op de muren valt te denken aan een koele lichtgrijze kleur.


Bekijk het bord warme kleuren van pattyregeling op Pinterest. Je kan er een geborgen en warm gevoel mee creëren zodat je na een stressvolle dag even alle zorgen vergeet en languit kan genieten in de zetel. Naast sfeer kunnen kleuren ook helpen bij het ruimtegevoel van je woonkamer.


En we zetten deze kleuren niet alleen maar even op een rij, we laten je gelijk ook een aantal voorbeelden zien waardoor je direct kunt genieten van het effect in een woon- of slaapkamer!

Dat is en blijft altijd een optie, maar als je echt trek hebt in iets anders kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor champagne kleur muurverf. Een stijlvolle kleur die in het zachter spectrum zit en toch net een tikje anders dan gewoon is. Groene accenten doen het altijd goed in een interieur, maar ook een groene muur kan een kalmerend en fris effect hebben. Het is de kleur van leven. Geel Geel in je interieur brengt de zon in huis.


Deze kleur wordt dan ook door therapeuten aangeraden bij mensen met een depressie. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires.


Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat. Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van. Zo helpen het principe van complementaire kleuren en kleurenharmonie zeker bij het bepalen van een mooie kleurcombinatie.

Daarnaast is het zo dat warme of donkere kleuren naar voren komen in een ruimte en deze kleiner doen lijken. Met koele en lichte kleuren kun je juist meer ruimte creëren. Wij mengen elke kleur in de gewenste verf. Warme kleuren in huis zijn roo oranje en geel plus alle tinten die ontstaan door deze kleuren te mengen.


Door deze kleuren in je interieur te gebruiken, creëer je een gezellige, warme en vooral fijne sfeer in een ruimte. Rood is de meest warme kleur. De kleur van liefde maar ook agressie. Daarom is er maar weinig rood nodig om ergens de aandacht op te leggen. Een ruim assortiment Muurverf kleur en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Gebruik geen opvallende muurverf kleuren in veel gebruikte ruimtes. De hal en de trap worden vaak vergeten bij interessant kleuren combineren, terwijl zij het visitekaartje en de eerste indruk van het huis zijn.


Een kamer geverfd in warme kleuren als oranje, roo geel of roodbruin zal een tikkeltje warmer aanvoelen dan een kamer in koude kleuren als blauw, groen of paars. Ligt je kamer op het noorden of het oosten, dan ga je best voor warme kleuren , zodat de kamer minder kil en donker wordt. Kleuren hebben als het ware een gevoelstemperatuur.


Als je voor je schilderij of tekening perse koude kleuren nodig hebt, maar wel een warme associatie wilt creëren met je schilderij, dan kun je ze warmer over laten komen door ze te mengen met beetje roo oranje of geel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts