woensdag 14 juni 2017

Cetabever transparante tuinbeits

Cetabever transparante tuinbeits

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden.


Cetabever transparante tuinbeits

Het voedt je hout van binnenuit en beschermt langdurig van buitenaf. De transparante variant is vochtreguleren waterafstoten UV-beschermend en verkrijgbaar in mooie. Of kies voor een GAMMA buitenbeits in een mooie natuurlijke tint, zoals GAMMA buitenbeits transparant UV mahonie of de Rambo pantserbeits tuinhout transparant teakhout zijdeglans. Bij GAMMA vind je altijd wel de juiste buitenbeits. Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken.


Ook vind je bij KARWEI steigerhoutbeits, deze transparante steigerhoutbeits geeft al jouw tuinmeubels een boost. Bij ons klusadvies kun je bijvoorbeeld vinden hoe je eenvoudig een schutting kunt beitsen. Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf.


Transparante beits kopen bij HORNBACH. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter. Naast dekkende meesterbeits hebben we bij Devoordeelmarkt. Uiterst geschikt voor bescherming van tuinmeubilair, schuren, schuttingen, steigers en vlonders. Cetabever buitenkleuren zijn er in twee varianten.


Er zijn dekkende en transparante lakken in standaardkleuren. CetaBever Buitenbeits en CetaBever Tuinbeits. Vaak zit daar de goeie kleur al wel bij. Van een aantal soorten -bijvoorbeeld meesterbeits en tuinbeits - zijn ook kleuren op de mengmachine beschikbaar. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin.


Cetabever transparante tuinbeits

Geschikt als transparante afwerking op kaal of eerder transparant afgewerkt hout. Deze tuinbeits is te leveren in mooie transparante kleuren, zoals deze ebben 035. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Geschikt voor toepassing op al het kaal of eerder transparant afgewerkte houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren (met name geschikt voor hardhout). Tuinbeits transparant is, zoals de naam al zegt, een transparante tuinbeits. Duurzaam en vochtregulerend.


De beits is vochtreguleren waterafstotend en beschermt het hout van binnen uit. Voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis. Toepassing: Voor al het houtwerk in je tuin, zoals tuinmeubilair, schuttingen, pergola’s en houtrijke vlakken. Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereikt een zeer duurzame bescherming.


Beschermt tegen UV-straling, voorkomt verkleuring en vertraagt glansverval. Het is verkijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Deze beits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Dit betekent dat u door de goede hechting en de hogere laagdikte, met minder lagen een goede bescherming realiseert.


Door het EPS systeem kan de buitenbeits direct op het hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig. Buiten, als transparante afwerking op kaal of behandeld hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts