woensdag 14 juni 2017

Rolgordijn zonder schroeven

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Duo rolgordijnen zonder boren.

Als je aluminium of kunststof kozijnen hebt kun je universele steunen op het raam klemmen en hoef je dus niet te boren. Het systeem van het duo rolgordijn bevestig je gemakkelijk aan de klemsteunen. Ideaal voor alle tuimel of kiepramen en deuren.


Monteer uw nieuwe rolgordijnen met onze QuickFit-onderdelen. Zo kunt u uw raamdecoratie monteren zonder schroeven te hoeven gebruiken. Ideaal wanneer u kunststof kozijnen heeft die u niet wilt beschadigen of in een huurhuis woont waar u eveneens geen schade aan de kozijnen wilt aanbrengen.


Alle type raamdecoratie op Paxraamdecoratie. Rolgordijn op maat zonder boren (met plakstrip).

U kunt het rolgordijn met een handgreep bedienen en daarom is het ook nog eens kind veilig. In seconden een rolgordijn ophangen zonder boren. Een montage van een rolgordijn kan niet makkelijker dan dit. In twee stappen heeft u het smartfit rolgordijn gemonteerd.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Bij een rolgordijn gaat het om een textielstof, die over een as van metaal kan worden op- en afgerold. Eenvoudige montage: zonder boren rechtstreeks op ramen aanbrengen met behulp van de meegeleverde klemmen. QuickFit-en StickFix-montagesystemen zijn de nieuwste innovaties op het gebied van het monteren van raamdecoratie. Hiermee kun je je nieuwe gordijnen ophangen zonder boren en schroeven.


Je hoeft dus geen gebruik te maken van schroeven in je kunststof of aluminium kozijnen. Splendid Pliss: Unieke raamdecoratie zonder boren of schroeven. Wat dit product zo uniek maakt, is het feit dat dit product te monteren is zonder te boren of te schroeven. Door middel van speciale bevestigingshaken kunt u zonder boren of schroeven het rolgordijn eenvoudig op het bewegende deel van het kunststof, aluminium of houten draaikiepraam monteren.


Kies uit 9producten vanaf € 100. De klemdragers en montageprofielen zijn bovendien eenvoudig te verwijderen, zonder dat deze plakresten achterlaten. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen netjes en stevig blijven. Heeft u nog vragen over het monteren van uw rolgordijnen , vouwgordijnen, plissé gordijnen of jaloezieën zonder te boren?


Onze perfect-fit producten kunnen gemonteerd worden zonder te schroeven of boren op kunststof en aluminium kozijnen maar kunnen net zo makkelijk geschroefd worden tegen een houten kozijn.

De producten leveren we volledig kant en klaar af en hoeven dus enkel nog tegen het kozijn te worden geklikt met de meegeleverde steunen. Indien je kiest voor een rolgordijn met bevestiging zonder boren, dan kies je voor een rolgordijn met klemsteunen en spandraden. Vrijwel al onze rolgordijnen zijn beschikbaar in een niet-boren variant. Klemmfix-montage: heel eenvoudig en praktisch rolgordijnen monteren!


Bekijk ze snel op de website om te zien wat de mogelijkheden voor u zijn. Een rolgordijn met een PerfectFit sytsteem kunt u heel eenvoudig en zonder schroeven op uw kozijnen monteren. Wil je meer weten over het monteren van rolgordijnen , plissé gordijnen of jaloezieën op kunststof kozijnen? Het rolgordijn wordt geleverd met een handgreep waarmee u het rolgordijn naar boven en beneden trekt middels een oprolveer. Of wil je meer informatie lezen over de verschillende onderdelen?


Of neem natuurlijk contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts