dinsdag 27 juni 2017

Raamfolie transparant

Raamfolie transparant

Betaal slechts € verzendkosten. Grote collectie statisch raamfolie. Bekijk hier alle soorten raamfolie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299.


Het raamfolie beschikt over een sterke kleeflaag en zal niet snel loslaten. Zeker het raamfolie van het merk Aslan is van zeer hoge kwaliteit waardoor het jarenlang mee gaat. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist.


Hier transparante raamfolie voorbeelden ter inspiratie. Het transparante folie wordt speciaal voor jou op maat gesneden. Op de meest linker foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een logo in de huisstijl en bijpassende borders. Op de middelste foto hieronder ziet u een voorbeeld van transparante raamfolie met een afbeelding van een bedrijfslogo.


Raamfolie transparant

Mocht het zelfklevende raamfolie na ontvangst om wat voor reden, toch niet bevallen. Dan mag je het folie aan ons retourneren. Uitzondering hierop zijn de stukken folie dat wij voor jou op lengte maat 50cm, 100cm of 150cm hebben gesneden. De raamfolie wordt kosteloos voor u op montage-maat gesneden. Het enige wat u hoeft te doen is het raam opmeten (het glasgedeelte).


Kwantum, daar woon je beter van! Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt?


Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Eenvoudig online bestellen. Het was nog nooit zo gemakkelijk. Transparante raamfolie op maat naar eigen ontwerp.


U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en. Zelfklevend (plakfolie) Hoogte: cm. Lengte bestelbaar tot 15meter aan stuk.


Vraag uw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. Gratis bezorging vanaf €20.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zoek je transparant plakfolie? Mensen die transparant plakfolie zoeken, gebruiken dat meestal voor op de ramen. Met deze doorzichtige kleurenfolie kun je namelijke hele mooie effecten op ramen creëren.


Raamfolie transparant

Het leuke van transparant kleurfolie is dat elke kleur ook weer een ander effect geeft. Kijk je bijvoorbeeld door het roze raamfolie naar buiten? Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts