woensdag 21 juni 2017

Keukenmengkraan met uittrekbare sproeikop

Keukenmengkraan met uittrekbare sproeikop

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Uw product tot goedkoper. Alle merken Mengkranen vind je hier. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Keukenmengkraan met uittrekbare sproeikop

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een keukenkraan met handdouche of uittrekbare mousseur is gemakkelijk voor het wassen van groenten en het vullen van hoge pannen en emmers.


Er zijn verschillende uitvoeringen: - met handdouche, vaak voorzien van meerdere stralen. De handdouche is groter en daarom makkelijker te hanteren. Voor de perfecte combinatie van kracht en schoonheid installeer je de grohe concetto keukenkraan met uittrekbare sproeikop natuurlijk wil je dat je keukenkraan er goed uitziet en past bij de rest van de keuken.


Grohe Met uittrekbare handdouche. Als je voorkeur uitgaat naar een kraan met een L- of een U- uitloopt, maar toch het gemak wil van een uittrekbare handdouche, dan kies je voor een keukenkraan met een uittrekbare mousseur. In tegenstelling tot een uittrekbare handdouche, die twee straalsoorten biedt, biedt de uittrekbare mousseur enkel een gewone straal. De kraan is een hoogwaardige keukenmengkraan in moderne stijl.


De kraan heeft een verlengbare, uittrekbare , flexibele kop waardoor het afspoelen van fruit en groente en het doen van de afwas heel eenvoudig wordt. Deze keukenmengkraan heeft een verchroomd oppervlak, zinklegering behuizing en handvat en een keramische cartouche. Bij een kraan met één handvat beweeg je de hendel naar links of rechts om de gewenste temperatuur te krijgen. Je mengt zelf het water op de gewenste temperatuur. Door de uittrekbare sproeikop is de kraan alle kanten op te draaien en heel makkelijk in gebruik.


Keukenmengkraan met uittrekbare sproeikop

De Keramische schijven in de kraan zijn schijfjes gemaakt zijn van. Vind je het moeilijk om te bepalen welke keukenkraan het beste bij jou past? Aan de hand van hoe je de kraan gebruikt, kun je een keuze maken. Zo maakt een keukenkraan met hoge uitloop het gemakkelijker om hoge pannen met water te vullen, terwijl keukenkranen met draaibare uitloop weer perfect zijn om snel te schakelen tussen twee wasbakken. Wanneer je makkelijk pannen wilt vullen of zonder gedoe wilt afwassen, raden we aan een keukenkraan te kopen met een hoge, draaibare uitloop.


Kies voor nog meer flexibiliteit een kraan met een uittrekbare uitloop of sproeikop. Je vindt bij ons ook kranen met touch-bediening. Die kun je met je pols aanzetten, zodat de kraan zelf schoon blijft. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Goedkope Mengkranen shop je nú op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Energie- en waterbesparend omdat de mengkraan een functie heeft voor het reduceren van de waterstroom met behoud van druk. Ontworpen met strakke lijnen is deze uitgevoerd met allerlei gebruiksvriendelijke functies, om te beginnen met het Easy Installation System waardoor installatie een fluitje van een cent is.


De hoge uitloop maakt het vullen van pannen gemakkelijk en de uitloop draait een volledige 360˚ om elke hoek te bereiken, terwijl de uittrekbare sproeikop zelfs flexibel genoeg is voor dubbele spoelbakken. Om compleet gebruiksgemak te bieden, is het voorzien van een uittrekbare comfort sproeikop en daarmee wissel je moeiteloos af tussen de fijne spray en de krachtige spray, waarvan beiden ideaal zijn voor het afspoelen van de vaat of het schoonmaken van de spoelbak. Vloeiende vormen en topprestaties –de GROHE Minta eengreeps mengkraan met uittrekbare comfort sproeikop De GROHE Minta eengreeps keukenmengkraan zorgt voor een stijlvol stukje design in je keuken voor een betaalbare prijs, terwijl het ook nog eens allemaal functies bevat die je keukenklussen nog makkelijker maken.


Energie-en waterbesparend omdat de mengkraan een functie heeft voor het reduceren van de waterstroom met behoud van druk. De uittrekbare sproeikop maakt het afspoelen van de vaat een stuk eenvoudiger. Door een tegengewicht gaat de.


Keukenmengkraan uittrekb sproeikop. Deze flexibele keukenmengkraan brengt schwung en professionaliteit in uw keuken. Zo worden doelmatigheid en een tijdloos design gecombineerd. De keukenkraan is uitgerust met keramische cartouche technologie en voldoet zo aan de dagelijkse vereisten in een keuken.


Keukenmengkraan met uittrekbare sproeikop

Bent u op zoek naar een meer professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche? Een keukenmengkraan kiest u niet zomaar, een keukenmengkraan is toch vaak de blikvanger van uw keuken. De Hansgrohe keukenkraan Focus Mmet hendel en uittrekbare sproeikop Chroom 2is een praktische keukenkraan met uittrekbare uitloop. Deze zorgt, buiten de 140° draaibare uitloop, voor nóg meer bewegingsvrijheid. Wanneer u verder gaat zonder uw instellingen te wijzigen, gaan wij ervan uit dat u instemt met het gebruik van deze cookies.


Wij gebruiken cookies om u een betere service en een betere ervaring te kunnen bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts