vrijdag 16 juni 2017

Sikkens magura

Sikkens magura

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.


Sikkens magura

Koop nu Magura remmen bij Hollandbikeshop, alle producten snel geleverd! Sikkens verf en lak tegen Groothandelsprijzen. Voor 16u = Morgen in huis. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf online! Fietsonderdelen van Magura.


Ruime keuze, snelle verzending! Alles voor uw avontuur: meer dan 30. Deze watergedragen verf voor binnen kenmerkt zich door de perfecte vloei, waardoor hij makkelijk te verwerken is. De lak heeft een lange open tij waardoor hij makkelijker te verwerken is.


Sikkens magura

Bij voorkeur onverdund gebruiken. De matte binnenlak staat bekend om de zeer lange open tij waardoor je daar op een eenvoudige manier mee kunt werken. Het is een verf die lang mooi blijft en daarmee zorgt voor de ultieme duurzaamheid.


De verf is zeer goed kras- en slijtvast, om daar op een duurzame manier gebruik van. BL Magura is geurarm en niet vergelend. Perfecte vloei en makkelijk verwerkbaar.


Geeft een goed afwasbare, gladde en matte afwerking op ramen, deuren en betimmeringen, alsook voor hard PVC, beton, pleisterwerk e. Deze binnenverf heeft een perfecte vloei en is makkelijk verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf). Kenmerken: - Lange open tijd. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Zeer ruim aanbo Morgen in huis!


Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Blijvend mooie matte binnenlak. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.


Anderen helpen ons de werking. Selecteer de variant kleur en vul de kleurcode die u wilt hebben in op het kleurcode veld. Wilt u standaard wit hebben? Matte aflakken is tegenwoordig de trent, voorheen waren er nooit kwalitative matte aflakken verkrijgbaar. De Magura is afwasbaar, heeft een gladde en matte afwerking en is uitermate geschikt voor ramen, deuren en betimmeringen.


Ideale afwerking voor deuren, kozijn. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts