donderdag 8 juni 2017

Badkamer opleuken

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Ruim assortiment Badkamer. Wanneer je net een huis hebt gekocht, kunnen we ons zo voorstellen dat het eventueel verbouwen van de badkamer nog even uitgesteld moet worden.


Je wil iets doen met je woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Dan zijn deze tien tips om goedkoop en makkelijk je interieur te veranderen zonder grote veranderingen en inspanningen. Je kamer goedkoop pimpen - tips! Ons assortiment bestaat uit wandtegels van verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u zelf de perfecte sfeer in uw badkamer , toilet of keuken creëren.


Ikea probeer ik langzaam uit mijn huis te bannen. Al jaren niks gekocht, maar ik zit nog met lampen, een boekenkast, een ladenkast, een bijzettafel, een nachtkastje, een kledingrek en een set speakerstandaarden. En een spiegelkast in de badkamer (om on topic te blijven).


Dit kan ook prima in de badkamer.

Monteer een plank aan de wand en plaats hierop een selectie van items die passen bij de badkamer : mooie flesjes parfum, badparels of spiegeltjes. Eigen ontwerp De bedieningsplaat van het toilet is het enige wat je ziet van het achterliggende inbouwreservoir en is bij binnenkomst in de badkamer direct zichtbaar. In de meeste huur appartementen (en huizen) heb je lelijke basic tegeltjes op de muur dus je kunt de kleur (of tegeltjes) niet echt veranderen. Maar dat wil niet zeggen dat je je badkamer er niet mooi en gezellig uit kan laten zien.


Hier zijn drie manieren om je badkamer te pimpen. In veel winkels kun je muurstickers krijgen. Veel badkamers hebben gedempt licht, en er is een hoge luchtvochtigheid waardoor je er niet zomaar iedere plant er neer kunt zetten. Een cactus doe je daar geen plezier mee, maar bijvoorbeeld de sierasperge en de venushaar vinden deze omstandigheden wel heerlijk! En, ben je ook overtuigd van kamerplanten in de badkamer ? Tegelverf in de badkamer en keuken.


Snel en eenvoudig je tegels een andere kleur geven? Ga dan met tegelverf aan de slag. Er komt geen breek- en sloopwerk aan te pas, enkel een lik verf.


Maar je creëert wel in no-time een andere sfeer in je keuken of badkamer. Vandaag vertel ik je meer over de uitvoering en deel ik mijn tips. Als eerste nog even een reminder. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ontdek en bewaar ideeën over Oude badkamers op Pinterest.

Die saaie badkamer wat opleuken ? Dat doe je natuurlijk met een badkamerplant! Badkamerplanten zijn niet alleen leuk voor het oog, maar zorgen ook nog eens voor de perfecte luchtvochtigheid in je badkamer. Klinkt niet alleen ideaal, dat is het ook! Ben jij je keuken helemaal zat en is een eigen uitstraling ver te zoeken?


Neem afscheid van je saaie keuken met deze zes tips. Je slaapkamer richt je neutraal in maar soms vergeten we een mooi of persoonlijk accent aan te brengen. Laat je inspireren door deze prachtige ideeën.


Een badkamer met betonlook is helemaal hip. Tegenwoordig bestaan er allerlei materialen voor een moderne en levendige beton-uitstraling. Hoe je jouw badkamer een betonlook kan geven en welke materialen hiervoor beschikbaar zijn ontdek je hier. Betonlook tip 1: beton cire. Met ons inkomen zullen wij waarschijnlijk altijd (sociaal) blijven huren, en dat is helemaal niet erg.


Maar als je dan in een huurwoning met tuintje etc. Of neem je de badkamer onder handen? Praxis heeft de juiste wandtegels voor iedere ruimte. Kies voor leuke passende wandtegels in je keuken. Of ga voor een strakke wandtegel bij je wc.


Betegel je gehele toilet of laat de wandtegels tot halverwege komen voor een leuk effect. Je kunt zelfs je woonkamer opleuken met wandtegels. Iedereen heeft wel wat van ikea in huis.


Hier vind je tips om je meubels aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts