maandag 13 januari 2020

Sigma dgl ral 9010

Nu met meer dan korting. Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Ideaal voor het schilderen van muren en plafonds in ruimtes die niet zwaar belast worden. Perfect dus voor bijvoorbeeld de hal, een slaapkamer of iedere andere ruimte die en frisse aanblik nodig heeft.


De muurverf is redelijk afneembaar. Watergedragen muurverf voor binnen. Verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. Degelijke plafond- en muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie.


Neem dan contact op met de klantenservice. Sigmatin DGL Matt Beoordelen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Dat kan door te kiezen voor een witte, lichte of donkere kleur en vervolgens de kleurcode in te vullen in het kleurcode veld. Producten die op kleur zijn gemengd kunnen niet worden geretourneerd. Goede dekking en verwerking en een niet vergelende muurverf. Na een maand schrobvastheid klasse 2. Lees de volledige productomschrijving.


Specialistisch advies nodig? Het afwerken van wanden en plafonds. Kies voor een witte, lichte of donkere kleur en vul vervolgens jouw kleurcode in. Een watergedragen muurverf voor binnen. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Alle tinten wit te mengen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. In wit of in alle mogelijke mengkleuren vanuit wit. Zeer geschikt voor het kwalitatief afwerken van nieuwbouw of renovatie. Schilderen van min of meer poreuze (veelal steenachtige) ondergronden die voldoende droog en afgebonden zijn, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, beton en vezelcement en het overschilderen van oude muurverflagen.


Kies dan voor een witte, lichte of donkere kleur en vul de kleurcode in. Weet je niet zeker of de kleur tot de witte, lichte of donkere kleur variant behoort? Deze puurwitte verf is geschikt voor muren, plafonds, betonnen ondergronden, metsel- en pleisterwerk, gipsplaten en glasweefsel, en daarom multi-inzetbaar. Bij Verfwebwinkel profiteer je nu van een superscherpe aanbieding.


U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken. Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Schilders-plein is een verfwinkel met een uitgebreid aanbod kwaliteitsveren.


In onze verfafdeling vindt u uitsluitend degelijke verven. Lakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het voor- en aflakken van geveltimmerwerk. Voor afschilderen van staal en non.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts