maandag 6 januari 2020

Vintage stijl interieur

Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De grootste vacaturesite voor de bouw. De vintage woonstijl toepassen in je interieur De kunst van het toepassen in je interieur zit hem in de combinatie. De balans tussen de vintage look en een andere stijl moet goed zijn.


Te veel vintage stijlelementen en meubelen creëren een museum effect. Je wil ook niet het huis van je oma namaken. Wat voor woonstijl je ook kiest, vintage en nieuw combineren wonderwel. Officieel is vintage minimaal jaar ou maar de term wordt ook gebruikt voor alle tweedehands meubels en accessoires die je op markten tegen komt.


Retro artikelen zijn spullen van nu die qua materiaalgebruik, ontwerp en stijl zijn gebaseerd op artikelen uit de zestiger en zeventiger jaren. Vaak is het ontwerp vertaald naar de wensen die we in het heden hebben betreffende de functionaliteit en het decoratieve karakter. Bij zitmeubelen wordt een houten frame vaak gecombineerd met een stoffen zitting. Ribstof heeft echt een retro tintje, maar ook leer werkt goed voor deze stijl.


Tot slot zien we kunststof, keramiek en rotan in een retro interieur terug. Binnen een vintage interieur kun je voor verschillende kleurcombinaties kiezen. Retro design meubelen passen ook prima in een modern en Scandinavisch interieur. Bij vintage interieur gaat het vooral om meubelen een nieuw leven geven.


Vintage interieur inspiratie. Houd je van een interieur met een vleugje nostalgie? Dan is deze stijl perfect bij jouw thuis.


Vul je huis met retro meubels en je hebt de perfecte look te pakken voor een retro interieur. De retrolook combineert eigentijdse meubels met klassieke elementen uit de afgelopen. Een vintage interieur is open en bescheiden met bepaalde kleuraccenten en eventueel retrobehang. Voordat je de vintage stijl in je woonkamer gaat toepassen, moet je je eerst afvragen hoe ver je wilt gaan.


Ga je all the way of beperk je het alleen tot de accessoires? Bekijk meer ideeën over Interieur , Woonideeën en Franse stijl. Toon je nostalgische kant. Met zijn smalle uitlopende poten en retro uiterlijk, zorgt de vintage stijl voor kleur in de 20e eeuw.


Van de jaren tot de jaren 7 het biedt je een breed scala aan sferen om te gebruiken. En alsof dat nog niet genoeg is, past het ook perfect bij bijna alle andere stijlen. Het is de laatste jaren ook steeds populairder bij het grote publiek.


Deze retro interieur trend met o. En elke stijl heeft zijn eigen kenmerken. Basic interieur waarin geleefd mag worden met een persoonlijke mix. Een interieur met veel industriële en vintage. Schuine pootjes, retro kleuren, velours,. Maisons du Monde speelt in deze collectie met details voor een bijzonder verfijnd resultaat.


Back to the future van decoratie! Bij een industrieel interieur moet je vaak denken aan oude fabriekspanden. Het stoere, robuuste gevoel komt sterk naar voren in deze stijl. Opmerkelijk aan deze interieurstijl, is dat hij in twee varianten voorkomt: de donkere, ruige vintage variant en de lichtere, strakkere maar toch robuuste variant. Je ziet in deze woonstijl vaak verrassende combinaties van kleuren en prints terug.


En hoewel je die combinaties in eerste instantie misschien niet zou verwachten, zul je zien dat het binnen een bohemian interieur vaak toch erg mooi is. Wij bieden producten aan die zijn ontworpen om uw unieke stijl te creëren, met een perfecte afwerking en een tijdloos ontwerp om stijlvolle elementen in een perfecte harmonie te combineren. Wij geven de voorkeur aan een harmonieuze en beperkte collectie waarvan wij zeker zijn van het plezier dat het onze klanten zal brengen. Inspireer jezelf en bekijk een vintage interieur. Bekijk de mooiste vintage interieurs, kijk binnen in de verschillende binnenkijkers die we met jou delen, doe tips op voor het inrichten van een vintage interieur , lees over de nieuwste materialen, de leukste adresjes voor het vinden van vintage en interieur trends op het gebied van vintage.


De olijfgroene bank en comfortabele loungefauteuil zijn bekleed met een stoere, doorleefde stof. Hierdoor wordt de vintage uitstraling van de rest van het interieur nog eens extra benadrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts