maandag 13 januari 2020

Sikkens alkmaar

Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!

Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag. Onze klanten beoordelen ons met een 2. Bestel snel en ervaar het zelf. Vind sikkens lak als je nu zoekt.


Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Al meer dan jaar is Jan Sikkes een begrip in Alkmaar. In onze 600mgrote winkel vind je talloze schitterende woonstoffen en actuele modestoffen.


Een trendy interieur waar de stoffen alle aandacht krijgen. Een waar paradijs voor de echte stoffenliefhebber. Je kunt er voor de deur parkeren! Op deze pagina zie je een overzicht met Jan Sikkes vestigingen in Alkmaar.


Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Jan Sikkes vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Bovendien hebben we onze verfwinkel in Akersloot natuurlijk ook nog steeds, in de omgeving van Heiloo en Alkmaar.


Wellicht ken je ons nog als Budgetverf voor Sikkens en voor de andere merken uit ons assortiment. Daar is niets aan veranderd. Sterker nog, we hebben meer producten en merken dan ooit in ons uitgebreide verfassortiment.


Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen.

Wapexcoating voor de laagste prijs! Voor 23:bestel morgen in huis. De beste primers, de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis. Al vanaf €4- gratis thuisbezorgd.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Sikkens Service Center in Alkmaar vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. De openingstijden van alle vestigingen van Jan Sikkens in Alkmaar vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Kleurenkiezer voor de mooiste verf in Alkmaar en omgeving. Twijfel je over de kleuren die je met elkaar wilt combineren of waarmee je de muur wilt schilderen?


Verf van Sikkens , Sigma, Wijzonol en andere topmerken zijn bij ons tot wel goedkoper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts