vrijdag 17 januari 2020

Steigerhout planken grey wash

Steigerhoutbeits GreyWash 750ml en 5ltr. Snel geleverd in heel Nederland! Vind steigerhouten planken het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops.


Denk daarbij aan een plantenbak, bed of tuinbank. Hij is behandeld met een transparante grey - wash. De plank van 5m lengte is 20cm breed en 32mm dik. Dit is de standaard maat van een steigerplank. Meubels zoals bedden, tafels, kasten en legplanken worden vaak gemaakt van steigerplanken.


Maar ook wandbekleding is een leuk idee voor een stoere look! Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.


Steigerhout planken grey wash

Bed van steigerhout met kleuren wash , grey -white en lades. Deze beits geeft het steigerhout dezelfde grijze gloe terwijl de natuurlijke nerven en noesten gewoon zichtbaar blijven. Grey wash is dan een mooie oplossing.


Zo krijgt uw steigerhouten meubel een authentieke en doorleefde uitstraling! Ook nog je eigen meubels maken met grey wash hout? Na het aanbrengen van de grey wash op het hout is het nog leuker om deze houten planken om te vormen tot een compleet meubel.


Steigerhout planken grey wash

Middels de juiste bouwtekening is dit mogelijk, welke jij kan vinden in mijn bouwtekeningenpakket. Met deze Grey Wash beits voor onbehandelde, nieuwe steigerplanken geeft u uw steigerplanken of tuinmeubelen die oude grijze look en feel. Het voordeel van nieuwe, onbehandelde steigerplank zelf beitsen is dat u een veel betere kwaliteit plank heeft zonder scheuren en te ruige delen. Dit boeren ophangsysteem is robuust en een echte eye-catcher.


We hebben verschillende soorten modellen voor u geselecteerd. Losse planken steigerhout kopen, afgewerkt in grey wash. Extra informatie: Elke aanpassing die u wenst, is bij ons mogelijk! Keuze uit verschillende afwerkingen. Ons hout is FSC-gecertificeerd en handgemaakt door de echte vakman.


Steigerhout planken grey wash

Het is goedkoper om nieuwe planken te behandelen met een grey wash om voor het verouderde effect te zorgen dan gebruikte steigerhouten planken te kopen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De steigerplanken van Onlinetuinhout.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met deze vintage planken geeft u uw terras of meubelen een mooie, oude uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts