vrijdag 17 januari 2020

Wandklok new york

Kom in kerstsferen door naar Engeland te varen. Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment klokken.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Deze wandklok NYC is onderdeel van de Sweet Living collectie. De wandklok is gemaakt van hout en heeft een naturel kleur. Om de houten wandklok zit nog een metalen frame.


In de wandklok staat de tekst Grand Hotel New York Cit. Wandklok New York city cm. Deze klok is gemaakt van ijzer, aluminium, hout en glas.

Gratis verzending binnen Nederland. Meer laatst bekeken producten. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Prachtige klok met witte wijzerplaat.


De klok heeft een klassiek uiterlijk, maar is van binnen gemaakt met moderne techniek. Wil je je helemaal het gevoel hebben dat je in New York woont? Stel dan één zijde in op Nederlandse tijd en de ander op de tijd van New York ! York (Engeland) in een weekend met mini-cruise. De absolute eyecatcher voor het moderne interieur.


Elke ChantalBrando design wandklok wordt speciaal voor u ambachtelijk geproduceerd in ons atelier te Maastricht. Moderne, zwart witte klok uit de steden serie. Dit model is afgewerkt met. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Onder wandklokken vallen alle klokken die u aan de muur op kunt hangen. Ook de slingerklokken, badkamerklokken en stationsklokken vallen onder de wandklokken.


In elk huis of kantoor hangen er wel een paar.

Voor elk interieur en elke stijl is er wel een geschikte wandklok te vinden in ons assortiment. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten.


What are you looking for Search. Quartz klok mechanisme met wijzers,de klok werkt op één AA batterij. De prijs is voor de gehele schilderij (set). Canvas wandklok stedenprint New York.


De canvas wandklok New York zal het goed doen in de woon- of slaapkamwer. Het heeft een stedenprint van New York. Een fraaie en decoratieve wandversiering. Ook verkrijgbaar met stedenprint Londen of Parijs.


Koop hier goede kwaliteit voor een voordelige prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts