maandag 13 januari 2020

Vloerlamp riviera maison

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige vloerlamp riviera maison op beslist. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Vloerlamp riviera maison

Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk de industriële staande lampen en houten vloerlampen. Design, staand en in diverse kleuren: we zorgen bij Rivièra Maison voor een uitgebreid aanbod aan mooie lampen voor op de vloer. De staande vloerlamp draagt op functionele wijze bij aan de verlichting, maar is ondertussen ook een prachtige accessoire in huis. De lampen verspreiden een mooi licht en zijn makkelijk verplaatsbaar, zodat u ze altijd in een andere ruimte in huis kunt zetten.


Prachtige industriele staande lamp. Het materiaal van deze lamp, welke een zeer luxe uitstraling heeft, is. Retro vloerlamp voorzien van een trendy beton-look. Stoer, met een knipoog naar vervlogen tijden. Deze vloerlamp heeft een betonnen uitstraling maar is echter gemaakt van metaal.


Vloerlamp riviera maison

Om de lamp een geleefd karakter mee te geven is er een white-washed laag aangebracht over het beton. De vloerlamp lijkt rechtstreeks uit de filmset van de Hollywood Studio’s te komen. Een stevige lamp met een driepoot dat uw interieur een eigentijds en uniek karakter geeft. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Moderne vloerlamp voorzien van een extra leeslampje. De binnenzijde van de kap is wit zodat het licht optimaal gereflecteerd wordt.


Vloerlamp riviera maison

Het armatuur is strak en modern maar vanwege de stoffen kap geeft deze vloerlamp zeker sfeer en gezelligheid in menig interieur. Duizenden lampen op voorraad. Een vloerlamp kunt u makkelijk verplaatsen waardoor u kan spelen met het licht.


Met de Southfork vloerlamp van Rivièra Maison haal je meteen een dosis luxe in huis. De mooie lamp is volledig gemaakt van glanzend aluminium wat een heel chique effect geeft. Riviera Maison vloerlamp tot goedkoper.


Vloerlamp riviera maison

In een donkere hoek of als leeslamp, waar zet jij de Southfork neer? Een extra lichtpuntje in de woonkamer is nooit weg. Wat te denken van de Southfork Floorlamp? Door zijn opvallende ontwerp is dit met recht.


De sierlijke vormgeving in combinatie met het aluminium geven deze vloerlamp een klassieke uitstraling en met een grote lampenkap verspreidt hij een fijn sfeerlicht. Ideaal in de woonkamer naast de luie stoel of de bank. Deze lampenvoet is niet alleen een voet, maar ook nog eens een tafel en daarom multifunctioneel. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een sierlijke vormgeving.


Voor sfeer in de kamer is een vloerlamp uitermate geschikt. Het licht is gezellig, er hoeft niet bij te worden gewerkt of gegeten. Met de handdoeken en theedoeken van Rivièra Maison kiest u altijd voor een mooie luxe uitstraling. We zorgen er met de kitchen towels van 1 katoen voor dat u kunt rekenen op niets minder dan het beste.


Tip: voordat u de luxe handdoeken en theedoeken gebruikt is het verstandig om die eerst een keer te wassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts